Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az egyiptomi légi közlekedés újraindul: Botka újra búvárkodhat a Vörös-tengerben

888.hu

2020.06.15. 07:12

A tengeri búvárkodás nagy szerelmese, a szegedi polgármester, Botka László akár újból hódolhat költséges szenvedélyének Észak-Afrikában. Egyiptom bejelentette vasárnap, hogy a gazdaság élénkítésére július 1-jétől újraindítja a koronavírus-járvány miatt március óta szünetelő nemzetközi légi közlekedést.

A kormány nemrég mutatta be tervét az ország megszokott életének fokozatos újraindítására, benne a gazdaság élénkítésére bevezetendő intézkedésekkel, noha az arab országban egyelőre napról napra növekszik az új fertőzések száma. Július 1-jétől minden egyiptomi repülőtérről elindulnak a nemzetközi járatok, és helyreáll a kapcsolat azokkal az országokkal, amelyek már szintén újraindították nemzetközi légi közlekedésüket.

Hivatalosan közölték, hogy a járvány által legkevésbé sújtott üdülőhelyekre július elejétől visszatérhetnek a külföldi turisták. A bérelt légi járatokkal Egyiptomba érkező turistáknak októberig nem kell vízumdíjat fizetniük.

A majdnem 100 millió lakosú országban eddig csaknem 43 ezer koronavírus-fertőzöttet regisztráltak, és 1484-en haltak meg a betegségben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére