Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az egyetemisták nem érzik magukat biztonságban, ezért petíciót indítottak

888.hu

2021.12.10. 18:40

A diákok azt szeretnék elérni, hogy hamarabb legyen vége az óráiknak, hogy ne kelljen sötétedéskor átmenniük a hírhedt no-go zónán, ahol az utóbbi időben több támadás is történt. 

 

Már több mint 500-an aláírták azt a petíciót, amit lyoni egyetemisták indítottak annak érdekében, hogy korábban fejeződjenek be az előadások a város hírhedt no-go zónája, a la Guillotière negyed közelében lévő campuson és ne kelljen sötétben átkelniük a veszélyes kerületen, ahol az utóbbi időben több atrocitás is történt. A Lyon Mag nevű helyi lap értesülései szerint az egyik diákra akkor támadtak rá, amikor kilépett az egyetem épületéből, a mobiltelefonját rabolták el tőle. A petíciót megfogalmazó diákok szerint az lenne az egyetlen jó megoldás, ha délután fél hat után áttérnének a távoktatásra, hogy ne kelljen sötétben a veszélyes környéken közlekedniük a tanulóknak.

A „Mon chemin serein” (az én nyugodt utam) elnevezésű kezdeményezésnek egyre több követője van a közösségi oldalakon, egyre többen osztják meg a felhívást.

A szóban forgó kerület az utóbbi időben sokszor szerepelt a médiában, a jobboldali Nemzeti Tömörülés nevű párt elnöke, Jordan Bardella beszámolt róla, hogy a környéket ellepték a drogos illegális migránsok és az egyetlen személy, aki képes arra, hogy rendet tegyen, nem más, mint Marine Le Pen.

Bardella azt követően beszélt erről egy műsorban, hogy egy stábbal ellátogatott a szóban forgó városrészre, hogy bemutassák a nézőknek a Lyon no-go zónájában uralkodó áldatlan állapotokat. A stábot nem fogadták tárt karokkal,

mintegy kétszáz fős szélsőbalos és antifa aktivistákból álló tömeg támadt rájuk,

azt követelve, hogy zárják be a műsorvezetőt, Jean-Marc Morandinit.A rendbontó tömeg Jordan Bardella-t sem kímélte, a politikust tojással dobálták meg -írta meg a V4NA.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Szijjártó: Brüsszelnek változtatnia kell nagyképű hozzáállásán a nyugat-balkáni bővítést illetően

Szijjártó: Brüsszelnek változtatnia kell nagyképű hozzáállásán a nyugat-balkáni bővítést illetően

Ha a nyugat-balkáni bővítés tekintetében az Európai Unió nem tud változtatni nagyképű hozzáállásán, akkor hasonló kudarc fogja érni, mint amikor elvesztette az Egyesült Királyságot – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter Brüsszelben, az uniós tagországok külügyminiszteri ülésének szünetében hétfőn.

A Márki-Zay-féle civilek pártja már most halott konstrukció

A Márki-Zay-féle civilek pártja már most halott konstrukció

Lehet a Fideszben keresni a hibát, hogy miért nincs ellenzéke, de nem a győztesek dolga a vesztesek helyett működőképes, ellenzéki politikát kitalálni. Más kérdés, hogy vannak olyanok, akiken segíteni sem lehetne. Közéjük tartozik többek közt a párt alapításba fogó Márki-Zay Péter is.

Megválasztották miniszterelnöknek Orbán Viktort

Megválasztották miniszterelnöknek Orbán Viktort

133 igen szavazattal megválasztotta az országgyűlés Orbán Viktort miniszterelnöknek.

Politikai játszmák miatt Norvégia nem tud jelentősen segíteni az EU-nak gázügyben

Politikai játszmák miatt Norvégia nem tud jelentősen segíteni az EU-nak gázügyben

Az orosz gázembargó árnyékában Norvégia lehet, hogy mégsem ad elég gázt Európának.

Ide is, oda is meg akar felelni az EU, mégis támadják

Ide is, oda is meg akar felelni az EU, mégis támadják

Erre szoktam mondani, hogy olyan sose lesz, hogy mindenkinek jó legyen.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére