Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az ausztrál rendőrség LMBTQ-bulit rendezett a járvány közepén

888

2021.09.01. 17:40

Mialatt a lakosságnak még azt is elrendelték, hogy ne beszélgessenek egymással, mert az a maszk ellenére is elősegíti a vírus terjedését.

Az ausztrál rendőrség megsértette a járvány miatt hozott lezárási szabályokat egy LMBTQ irodai buli szervezésével.

Míg az ausztráloknak azt mondták, hogy a COVID-szabályok értelmében nem is szabad egymással beszélniük, a Sydney-i rendőrök hivatali partit tartottak az LMBTQ -közösség ünneplésére.

A Mount Druitt-i rendőrparancsnokság képeket tett közzé a Facebookon, amelyeken több mint egy tucat alkalmazott gyűlt össze. A képeken az látható, hogy a szobát LMBTQ zászlók díszítették, miközben az alkalmazottak ünnepelni készültek.

A Druitt-hegy a Blacktown városában található azon a területen, ahol az egyik legmagasabb a Covid-megbetegedések száma, mióta Sydney deltajárványának második hulláma június közepén elkezdődött – írja a Daily Mail.

Bár a sürgősségi szolgálatok mentesülnek a gyülekezést megakadályozó lezárási szabályok alól, ez azért van, hogy elvégezhessék a munkájukat, nem pedig azért, hogy irodai partikat szervezzenek a melegek és a transzneműek kedvéért.

„Kövesd a szivárványodat és kezdd el a beszélgetést” – szögezte le az azóta törölt Facebook-bejegyzést kísérő szöveg, ironikus szlogenként, mivel az ausztráloknak azt mondták, hogy „ne kezdjenek egymással beszélgetni”, még akkor sem, ha maszkot viselnek, hogy ezzel is csökkentsék a COVID terjedését.

Az ausztrál nagyszülőknek például nemrég még azt is mondták az egészségügyi hatóságok, hogy semmilyen körülmények között ne látogassák meg saját unokáikat.

A rendőrség tisztában van a képekkel, és belső felülvizsgálat folyik annak megállapítása érdekében, hogy megsértették-e a közegészségügyi előírásokat

- áll a hatóságok közleményében az eredeti Facebook-bejegyzés törlése után.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére