Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az ausztrál miniszterelnök keményen nekiment az ENSZ-nek

Békési Marcell

2019.10.04. 21:00

Scott Morrison Sydney-ben tartott beszédében lerántotta a leplet a nemzetközi szervezet valódi céljáról.

Ausztrália miniszterelnöke, Scott Morrison gyújtó hangvételű beszédet mondott a globalista terjeszkedés ellen egy héttel azután, hogy az ENSZ múlt csütörtöki gyűlésén megtámadta Ausztrália belső ügyeivel kapcsolatos intézkedéseit. Morrison már akkor hatásos beszédben védte meg hazáját, ám láthatóan nem vette jó néven a kritikát, és Sydney-ben újra helyre tette a saját hatáskörén messze túlnyúló nemzetközi szervezetet.

Hiszünk abban, hiszek abban, hogy a világ akkor működik a legjobban, ha a független nemzetek megőrzik karakterüket és megkülönböztethetőségüket, a kölcsönös tisztelet keretein belül

– mondta, majd hozzátette:

ebbe beletartozik megválasztott vezetőik tiszteletben tartása is.

Beszédében kifejtette: a globalizmusnak egy új, rossz formája van kibontakozóban, melyben a nemzetközi szervezetek új szintre, a nemzetállamok föle kívánják megukat helyezni, és átvenni az irányítást a nemzetközi folyamatok irányításában. Elválasztotta ezt a pozitív globalizmustól, ami ahelyett, hogy központosítani és irányítani akarna, szövetségeket és együttműködéseket teremt.

Morrison leírta a globalista erők felforgatótevékenységének tüneteit is: a hagyományos társadalom polarizálását, szétverését, saját maga ellen fordítását, a vélemények közelítésének, a publikus diskurzusnak és társadalmi megegyezéseknek ellehetetlenítését.

A miniszterelnök figyelmeztetett:

a kereskedelem, a gazdaság, a tőke és az ötletek szabadsága sohasem volt fontosabb, mint most, de jelenleg ezt veszélyeztetik elszámolhatatlan globalista testületek

– utalt az ENSZ-re.Megismételte Ausztrália azon elköteleződését, hogy „megőrzi ezt a hagyatékot a modern világ bizonytalanságaival szemben”.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Állítólag Moszkva kész gázt szállítani az épen maradt vezetéken

Oroszország készen áll a gázszállításra a Északi Áramlat-2 vezeték sértetlenül maradt szálán – közölte Alekszandr Novak orosz miniszterelnök-helyettes szerdán a Rosszíja 24 hírtévével.

Hideg télhez meleg ovi

Hideg télhez meleg ovi

Derék berlini honfitársaim szerintem maguk sem tudták, hogy mi hiányzik a német fővárosból. Most viszont vége a találgatásoknak, az izgalmas várakozásnak és a sötétségben kigyúlt egy szivárványszínű fáklya. Berlinben megnyílik az első leszbikus-meleg óvoda.

„Nagy hang, kis képesség”, avagy ki az igazi törpe, Ferenc?

„Nagy hang, kis képesség”, avagy ki az igazi törpe, Ferenc?

Kétségbeejtő Gyurcsány szellemi színvonala. Odáig süllyedt, hogy képtelen megalapozott bírálatot megfogalmazni Orbán Viktorról, ezért alkatával, magasságával kezd el gúnyolódni. Pipiskedéssel, ágaskodással gúnyolódik.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére