Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Letartóztatták gyermekmolesztálás gyanújával az arizonai demokrata szenátort

888.hu

2021.08.09. 07:40

A phoenixi demokrata politikust azzal vádolják, hogy 2019-ig több alkalommal is szexuális kapcsolatba került egy kiskorúval.

 

A New York-i demokrata kormányzó szexuális visszaélése után újabb demokrata képviselő keveredett botrányba.

Csütörtökön letartóztatták Otoniel „Tony” Navarretét, Arizona állam törvényhozóját. A phoenixi demokrata politikust azzal vádolják, hogy 2019-ig több alkalommal is szexuális kapcsolatot folytatott kiskorúval – írta meg a thepostmillennial.com.

A rendőrség azt nyilatkozta a 3TV/CBS 5-nak, hogy Navarretének a kiskorúval folytatott szexuális cselekedet vádján kívül további vádakkal is szembe kell néznie. A demokrata vezetésű állam szenátorai nyilatkozatot tettek közzé a letartóztatásról, mondván, hogy tisztában vannak vele, és várják a további részleteket: „Tisztában vagyunk azzal, hogy egyik tagunkat letartóztatták, és várjuk a további részleteket, valamint a bűnüldöző szervek munkáját.”

A 35 éves Navarrete 2019 óta képviselő az állam szenátusában, és megbízatása előtt egy cikluson keresztül szolgált a 30-as törvényhozási körzetben. Ezenkívül a közösségi alapú nonprofit Promise Arizona igazgatóhelyettese.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére