Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az Antifa-mozgalom tagjai inzultálták a migránserõszak ellen tüntetõ nõket

Tóth Dalma

2018.04.18. 22:58

Az osztrák fõvárosban azért gyûlt össze több száz nõ, hogy a növekvõ migránserõszak ellen tüntessenek, de az Antifa-szimpatizánsoknak ez nem tetszett.
BÉCS, 22:58

Az osztrák fővárosban azért gyűlt össze több száz nő, hogy a növekvő migránserőszak ellen tüntessenek, de az Antifa-szimpatizánsoknak ez nem tetszett.

A felvonulást a német Kandel mindenhol ott van (Kandel ist überall) elnevezésű mozgalom tagjai szervezték. A német kisvárosban már rendszeressé váltak a tüntetések, miután egy afgán illegális bevándorló karácsony után egy drogériában leszúrta exbarátnőjét.

A demonstráció során a szélsőséges Antifa tagjai megpróbálták megtámadni a békésen tüntető nőket, de a rendőrség közbeavatkozásának köszönhetően nem került sor konfliktusra. Később az Antifa tagjai tojással dobálták meg a felszólalókat.

Az Antifa-mozgalom a tavalyi évben vált hírhedtté, amikor Amerika-szerte több városban is erőszakos megmozdulásokat tartottak, főleg egyetemi campusokon. Az Antifa-szimpatizánsok nagy általánosságban mindenkit céloznak, aki szerintük jobboldali, de emellett rendőrökre is támadnak, és rendszerint randalíroznak. A szervezet Európában is ismert balhéiról.

A tüntetésre a Ballhausplatzon került sor.

Azt szeretném, ha a gyermekeink olyan biztonságban élhetnének, mint amilyenben mi nevelkedünk "

– mondta az egyik felszólaló.

A tömeg a Ballhausplatzról békésen átvonult a német nagykövetség elé. Az osztrákok ezzel szolidaritásukat akarták kifejezni a németországi migránserőszak ellen demonstrálókkal.

A résztvevők és a szervezők lelkesedésének köszönhetően hamarosan sort kerítenek egy újabb tüntetésre.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére