Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az amerikaiak többsége elítéli a drag show-k szervezését

888.hu

2022.11.16. 14:40

A megkérdezettek nagy része úgy véli, ezek a rendezvények nem megfelelőek a gyermekek számára.

 

Mark Mitchell, a Rasmussen vezető közvélemény-kutatója szerint a felmérés témája „a legnagyobb gyűlöletet váltotta ki az általa valaha végzett felmérések közül ”.

A közvélemény-kutatás során ezer amerikait kérdeztek meg arról, hogy mennyire tartja helyénvalónak a Drag Queen események megtartását kiskorúak körében.

Az események lényege, hogy nőknek öltözött férfiak olvasnak fel történeteket kisgyerekeknek, gyakran közkönyvtárakban vagy iskolákban, annak a törekvésnek a részeként, hogy a gyerekek megismerjék az LMBTQ-kultúrát, ezzel elérve, hogy a „tolerancia” már fiatal korban kialakuljon.

A felmérés szerint az amerikaiak 44%-a szerint ez „egyáltalán nem” megfelelő a gyermekek számára, további 16%-uk szerint ez „nem nagyon” megfelelő, míg 10%-uk azt mondta, hogy „nem biztos benne”.

A szavazók mindössze 11%-a gondolta úgy, hogy az esemény „nagyon megfelelő” a gyermekek számára, míg 28% szerint „valamennyire megfelelő”.

 

A nők valamivel pozitívabban álltak a rendezvényhez, mint a férfiak, míg – talán nem meglepő módon – a kormányzati alkalmazottak voltak azok, akik a leginkább helyeselték a rendezvényt.

Pártok mentén a republikánusok 79%-a helytelenítette a Drag Queen Story Hour-t, míg a demokraták 47%-a támogatta és 41%-a ellenezte.

A megkérdezettek 71%-a szerint az eseményt nem az adófizetőknek kellene finanszírozniuk.

 

A Drag Queen Story Hour olyan téma, amelyet a baloldal erősen támogat, és mégsem tud többséget szerezni a demokraták körében. Ugyanakkor a demokraták egyszerűen nem hajlandók többségben elítélni a gyakorlatot.”

– mondta Mitchell.

Nem meglepő, hogy sok amerikai hevesen ellenzi az eseményt, tekintve, hogy a szexuális ragadozók és pedofilok hogyan használják ki arra, hogy közelebb kerüljenek a gyerekekhez.

 

Még 2021 márciusában a Milwaukee-ban a Drag Queen Story Hour-t szponzoráló Cream City Foundation korábbi vezetőjét letartóztatták gyermekpornográfia birtoklásának vádjával.

2019-ben kiderült, hogy a houstoni közkönyvtár megengedte egy regisztrált szexuális bűnözőnek, hogy a Drag Queen Story Hour keretében felolvasson gyerekeknek.

A program egyik drag queen-jét, a 32 éves Alberto Garzát 2008-ban elítélték egy 8 éves kisfiú szexuális zaklatásáért.

Magyarán nem egyszer fordult elő, hogy a transzvesztiták nyíltan szexuális viselkedést tanúsítottak gyermekek előtt a Drag Queen Story Time rendezvények során, beleértve azt az esetet az Egyesült Királyságban, amikor egy transzvesztita kisgyermekeket tanított twerkelni, vagy amikor egy draq queen egy minnesotai rendezvényen az ágyékát mutogatta a gyerekeknek.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére