Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az amerikaiak sem akarnak légtérzárat Ukrajna felett

888.hu

2022.03.18. 14:00

Egy felmérés alapján az amerikai lakosság is ki akar maradni a háborúból.

 

Egy új felmérés szerint az amerikaiak többsége egyetért a NATO azon döntésével, hogy ne vezessenek be repüléstilalmi zónát Ukrajna felett, mivel attól tartanak, hogy ez közvetlen konfliktushoz vezetne Oroszországgal.

A március 10–14. között közel 2000 amerikai felnőtt megkérdezésével végzett Quinnipiac által készített felmérés azt is megállapította, hogy

 

az amerikaiak háromnegyede szeretné, ha az Egyesült Államok segítséget nyújtana Ukrajnának, feltéve, hogy ez nem sodorja az országot az Oroszországgal való háború veszélyébe.

 

A felmérés szerint egyértelmű többség, 54% egyetértett azzal, hogy a NATO továbbra is elutasítja a repüléstilalmi zóna érvényesítését, míg mindössze 32% nem értett egyet ezzel, 15%-nak pedig nem volt véleménye – írta meg a Daily Wire.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A rendőrség megakadályozott egy július 4-i tömeges lövöldözést Virginia állam fővárosában

A richmondi rendőrség megakadályozott egy július 4-i tömeges lövöldözést Virginia állam fővárosában, miután egy állampolgári bejelentés nyomán több embert letartóztattak, és számos fegyvert lefoglaltak – áll a helyi hatóságok szerdai nyilatkozatában, amely további részleteket azonban nem tartalmazott.

A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

„Az egész FINA-család nevében” köszönő levelet írt Orbán Viktor miniszterelnöknek Husszein al-Musszalam, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) elnöke a 19. FINA világbajnokság sikeres magyarországi megrendezéséért – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

A 888 podcastjának vendége: Bohár Tünde, a Megafon munkatársa.

Sopánkodhatnak a baloldali politikusok: az EP az atomenergiát is fenntartható energiaforrásnak minősítette

Az Európai Parlament (EP) elutasította az úgynevezett taxonómia rendelet kiegészítése elleni indítványt, mely megakadályozta volna, hogy a gáz- és atomenergia-ágazatok bizonyos tevékenységei környezeti szempontból fenntarthatónak minősüljenek, ezzel mindkét energiahordozó biztonságos és tiszta energiaforrás minősítést élvezhet – közölte az uniós parlament szerdán.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére