Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az amerikai rendõrök sem kérnek a "jogvédõ" BLM-bõl

Nagy Gábor

2016.12.26. 11:28

A legnagyobb amerikai rendõri szakszervezet arra kérte az Amazon-t, hogy vegyék le felületükrõl a Black Lives Matter nevû szervezethez köthetõ termékeket.
WASHINGTON, 11:28

A legnagyobb amerikai rendőri szakszervezet arra kérte az Amazon-t, hogy vegyék le felületükről a Black Lives Matter nevű szervezethez köthető termékeket.

Két héttel korábban már írtunk róla, hogy a Walmart Black Lives Matteres pulóvereket, pólókat árul az Egyesült Államokban. Az áruházlánc az egyre terjedő gyűlöletbeszéddel és terrorizmussal indokolta az akkori döntését. Sokaknál azonban kicsapta a biztosítékot az eset, s kérték a Walmartot, hogy szedjék le a polcokról a BLM-hez köthető termékeket.

Most újabb amerikai óriást fertőzött meg a liberális hisztigyár, hiszen az Amazon is árul olyan BLM-es pólókat, melyeken "bulletproof", azaz "golyóálló", "hands up, don't shoot" ("kezeket fel, ne lőjetek") feliratok állnak. Ezért Chuck Canterburry, a legnagyobb amerikai rendőr szakszervezet vezetője arra kérte a cég vezérigazgatóját egy nyílt levélben, hogy – BLM-hez köthető rendőrattakok, áldozatok miatt is – vegyék le a felületükről ezeket a termékeket.

(RT)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére