Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az amerikai Fox News szerint a magyar gyermekekrõl szóló akcióterv Amerikának is példa

Tóth Dalma

2019.02.17. 19:36

A Fox News az egyik leghíresebb és legnépszerûbb amerikai televízió, ennek egyik legnagyobb sztárja és mûsorvezetõje, Tucker Carlson hívta meg Szijjártó Pétert esti mûsorába, ahol egy beszélgetés keretében ismertette a magyar külügyminiszter a kormány családvédelmi terveit, melyet Carlson érdeklõdve és elismerve hallgatott meg és méltányolt, példaként hazánkat az Egyesült Államok számára.

Carlson a felvezetésben beszélt arról, hogy Magyarország egy posztkommunista ország, ahol jelenleg sajnos alacsony a születésszám, azonban a magyar kormány ahelyett, hogy bevándorlókat fogadna be, a magyar családokat igyekszik támogatni, hogy vállaljanak minél több gyermeket és házasodjanak minél többen – írja a Pesti Srácok. Szijjártó az interjúban kifejtette, hogy a magyar kormány tudatában van annak a sajnálatos jelenségnek, mely egész Európát jellemzi, és megértette, hogy a jövőt csak úgy nyerheti meg, ha változtat ezen a trenden és ösztönzi a gyermekvállalást. Újabb gyermekek születése nem lehet gazdasági kérdés a jövőben. Carlson szerint ez az igazi konzervatív álláspont, ezzel szemben náluk, Nyugaton az a hozzáállás uralkodott el, mely szerint a kihaló embereket bevándorlókkal kell pótolni, majd megkérdezte a magyar külügyminiszter álláspontját a kérdésről. Szijjártó szerint ez egy régi vita Európában, amelyre Magyarország más választ ad, mint a nyugat-európai kormányok, hiszen mi nem hisszük azt, hogy a migráció a helyes megoldás a demográfiai problémák orvoslására. Szükség van családpolitikára, az oktatás modernizálására, hogy több gyermek szülessen, és olyan normákat kell kialakítanunk, hogy a családok, fiatal párok bátran tudjanak gyermeket vállalni.

Szijjártó Péter végül beszélt a csok intézményéről és részleteiről, hangsúlyozta azt is, hogy mekkora segítség a családoknak a kedvezmény, illetve, ha három gyermeket vállalnak óriási kedvezményeket kapnak a személyi jövedelemadó fizetést illetően.

Tucker Carlson az interjú végén megjegyezte, hogy ritkán gondolja úgy, hogy fontos dolgokat tanulhatnak egy másik országtól, azonban ebben az esetben ez az igazság. A lap szerint elmondta azt is, hogy sokan őrült ötletnek tartják a magyar terveket, azonban ezek igazán kitűnő elgondolások, melyeket követni kellene.

Habár a világ egyik vezető hatalmának, az Egyesült Államoknak az egyik leghíresebb televíziós műsorvezetője is meghajol a magyar családtámogatási tervek komolysága előtt, a magyar ellenzéket semmilyen megoldás nem érdekli, ami a kormánytól származik. A magyar baloldali ellenzék sosem jeleskedett, amikor a családok támogatása került az előtérbe. Amikor kormányon voltak, akkor volt Magyarország demográfiai helyzete a legsiralmasabb helyzetben, ők pedig semmit sem tettek azért, hogy ezt a trendet megváltoztassák. A probléma régóta napirenden van, de átütő sikert még nem sikerült elérni. Az utóbbi években már érződött valamelyest a jelenlegi kormány családközpontú hozzáállása, ugyanis az egyre kevesebb szülőképes nő ellenére stagnál az egy évben születő gyermekek száma, vagyis a termelékenységi ráta növekvőben van, ez azonban még közel sem elég.

Novák Katalin alaposan helyretette a magyar családpolitika miatt sivalkodó svéd minisztert

A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár nyílt levélben válaszolt Annika Strandhall hazugságaira. Mint arról mi is beszámoltunk, Annika Strandhall, Svédország szociális ügyekért felelős minisztere a keddi napon a Twitteren sivalkodott egy jóízűt a magyar kormány hétpontos családvédelmi akcióterve miatt. Riasztó, ami Magyarországon történik. Most Orbán azt akarja, hogy több igazi magyar gyerek szülessen.

Ezzel a helyzettel azonban nem csupán Magyarország néz szembe, rajtunk kívül ebben a cipőben jár Európa és egyre inkább Észak-Amerika lakossága is. Eközben Afrika és Ázsia népességrobbanás közepén van.

Nyugat-Európa egyértelműen a bevándorlás mellett tette le a voksát, de most sem tudnak mit kezdeni a képzetlen, más kultúrából és vallási közegből érkező tömegekkel. A bevándorlás hatására közben a kontinens eredeti kultúrája szépen lassan el fog tűnni. Magyarország azonban más utat választott. A magyar kormány a nyugati tapasztalatok alapján nem a tömeges bevándorlásban látja a megoldást, hanem a magyar családokban. A jövő zálogaként tekintenek a családtámogatási modellre.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére