Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az amerikai Fox News szerint a magyar gyermekekrõl szóló akcióterv Amerikának is példa

Tóth Dalma

2019.02.17. 19:36

A Fox News az egyik leghíresebb és legnépszerûbb amerikai televízió, ennek egyik legnagyobb sztárja és mûsorvezetõje, Tucker Carlson hívta meg Szijjártó Pétert esti mûsorába, ahol egy beszélgetés keretében ismertette a magyar külügyminiszter a kormány családvédelmi terveit, melyet Carlson érdeklõdve és elismerve hallgatott meg és méltányolt, példaként hazánkat az Egyesült Államok számára.

Carlson a felvezetésben beszélt arról, hogy Magyarország egy posztkommunista ország, ahol jelenleg sajnos alacsony a születésszám, azonban a magyar kormány ahelyett, hogy bevándorlókat fogadna be, a magyar családokat igyekszik támogatni, hogy vállaljanak minél több gyermeket és házasodjanak minél többen – írja a Pesti Srácok. Szijjártó az interjúban kifejtette, hogy a magyar kormány tudatában van annak a sajnálatos jelenségnek, mely egész Európát jellemzi, és megértette, hogy a jövőt csak úgy nyerheti meg, ha változtat ezen a trenden és ösztönzi a gyermekvállalást. Újabb gyermekek születése nem lehet gazdasági kérdés a jövőben. Carlson szerint ez az igazi konzervatív álláspont, ezzel szemben náluk, Nyugaton az a hozzáállás uralkodott el, mely szerint a kihaló embereket bevándorlókkal kell pótolni, majd megkérdezte a magyar külügyminiszter álláspontját a kérdésről. Szijjártó szerint ez egy régi vita Európában, amelyre Magyarország más választ ad, mint a nyugat-európai kormányok, hiszen mi nem hisszük azt, hogy a migráció a helyes megoldás a demográfiai problémák orvoslására. Szükség van családpolitikára, az oktatás modernizálására, hogy több gyermek szülessen, és olyan normákat kell kialakítanunk, hogy a családok, fiatal párok bátran tudjanak gyermeket vállalni.

Szijjártó Péter végül beszélt a csok intézményéről és részleteiről, hangsúlyozta azt is, hogy mekkora segítség a családoknak a kedvezmény, illetve, ha három gyermeket vállalnak óriási kedvezményeket kapnak a személyi jövedelemadó fizetést illetően.

Tucker Carlson az interjú végén megjegyezte, hogy ritkán gondolja úgy, hogy fontos dolgokat tanulhatnak egy másik országtól, azonban ebben az esetben ez az igazság. A lap szerint elmondta azt is, hogy sokan őrült ötletnek tartják a magyar terveket, azonban ezek igazán kitűnő elgondolások, melyeket követni kellene.

Habár a világ egyik vezető hatalmának, az Egyesült Államoknak az egyik leghíresebb televíziós műsorvezetője is meghajol a magyar családtámogatási tervek komolysága előtt, a magyar ellenzéket semmilyen megoldás nem érdekli, ami a kormánytól származik. A magyar baloldali ellenzék sosem jeleskedett, amikor a családok támogatása került az előtérbe. Amikor kormányon voltak, akkor volt Magyarország demográfiai helyzete a legsiralmasabb helyzetben, ők pedig semmit sem tettek azért, hogy ezt a trendet megváltoztassák. A probléma régóta napirenden van, de átütő sikert még nem sikerült elérni. Az utóbbi években már érződött valamelyest a jelenlegi kormány családközpontú hozzáállása, ugyanis az egyre kevesebb szülőképes nő ellenére stagnál az egy évben születő gyermekek száma, vagyis a termelékenységi ráta növekvőben van, ez azonban még közel sem elég.

Novák Katalin alaposan helyretette a magyar családpolitika miatt sivalkodó svéd minisztert

A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár nyílt levélben válaszolt Annika Strandhall hazugságaira. Mint arról mi is beszámoltunk, Annika Strandhall, Svédország szociális ügyekért felelős minisztere a keddi napon a Twitteren sivalkodott egy jóízűt a magyar kormány hétpontos családvédelmi akcióterve miatt. Riasztó, ami Magyarországon történik. Most Orbán azt akarja, hogy több igazi magyar gyerek szülessen.

Ezzel a helyzettel azonban nem csupán Magyarország néz szembe, rajtunk kívül ebben a cipőben jár Európa és egyre inkább Észak-Amerika lakossága is. Eközben Afrika és Ázsia népességrobbanás közepén van.

Nyugat-Európa egyértelműen a bevándorlás mellett tette le a voksát, de most sem tudnak mit kezdeni a képzetlen, más kultúrából és vallási közegből érkező tömegekkel. A bevándorlás hatására közben a kontinens eredeti kultúrája szépen lassan el fog tűnni. Magyarország azonban más utat választott. A magyar kormány a nyugati tapasztalatok alapján nem a tömeges bevándorlásban látja a megoldást, hanem a magyar családokban. A jövő zálogaként tekintenek a családtámogatási modellre.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Cseh Katka hiteltelen figura

Cseh Katka hiteltelen figura

2014-ben még egy szegény, emigráns orvosként nyilatkozott a Momentum üdvöskéje, de az Instagram-profilja alapján azóta bejárta a fél világot.

Nagyot nyert Zelenszkij

Az ukrán elnök pártja tarolt a vasárnapi választásokon.

Mit üzennek nekünk a nándorfehérvári hősök?

Mit üzennek nekünk a nándorfehérvári hősök?

A magyar és az európai történelem egyik legfontosabb katonai győzelme napra pontosan 563 évvel ezelőtt, 1456. július 22-én történt. A nándorfehérvári ütközetben részt vevő – főként magyar és szerb – harcosok egy életre beírták magukat a történelemkönyvekbe. Emberfeletti hőstetteik emlékezete azonban nem szabad, hogy kizárólag ódon könyvtárak falai közé szoruljon: felrázó példájuk több mint 500 évvel az események után is elátkoz minden gyáva lemondást.

A gendersemleges játékok ötlete megdőlni látszik

Habár sokan megszüntetnék a lányoknak és a fiúknak készült játékokat, melyeket nemsemleges játékokkal helyettesítenének, kiderült, a természet ezt másképp gondolja.

Zelenszkij pártja nyerte az ukrán választásokat

Soha nem szavaztak még ilyen kevesen az ukrán parlamenti választásokon.

Németországban a Zöldek szavazói utaznak a legtöbbet repülővel

Úgy látszik, hogy a környezetvédelem és a kényelem közül inkább az utóbbit választják a zöldpárti szavazók.

Salvini: Olaszország nem az EU menekülttábora

Salvini: Olaszország nem az EU menekülttábora

Franciaország és Németország nem diktálhatja az európai migrációs politikát – szögezte le Matteo Salvini olasz belügyminiszter a francia kollégájának, Cristophe Castanernek írt levelében, és azt is megüzente vasárnap a közösségi médiában, hogy Olaszország nem lesz Brüsszel, Párizs és Berlin menekülttábora.

Ez itt maga a pokol: tűzvész pusztít Portugáliában

Ez itt maga a pokol: tűzvész pusztít Portugáliában

Erdőtüzek pusztítanak Portugália középső részén; a rendőrség vizsgálatot indított, mert gyanúsnak találja a tűzvész keletkezésének körülményeit.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére