Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az amerikai egyetemeken teljesen normálisak a fehérellenes és szocializmust dicsérõ tanórák

Bokor Gábor

2019.03.09. 22:00

Egyre több amerikai felsõoktatási intézményben jelennek meg olyan kurzusok, ahol a szocializmust éltetik, majd fehérellenes órákat tartanak.

Aggasztó tendencia mutatkozik meg az amerikai egyetemeken. Mára teljesen megszokott lett, hogy az olyan vitatott ideológiákról, mint a szocializmus, úgy beszélnek, mintha az valami remek dolog lenne, azonban előfordul az is, hogy olyan előadásokat hirdetnek meg, mint az „Unsettling Whiteness”, azaz a Zavaró Fehérség. A jelenségről a The Federalist nevű konzervatív portál írt, melyet a Figyelő szemlézett.

Hátrányos megkülönböztetést szenvednek el a keresztény diákok az amerikai egyetemeken

2018. november 13. 23:08 Az amerikai egyetemi campusokon ismét történt néhány olyan incidens, amely alapján felmerül a kérdés, hogy valóban van-e szólásszabadság ezekben az oktatási intézményekben, és hogy nem éri-e hátrányos megkülönböztetés a keresztény diákokat. Szeptemberben Polly Olsen, a Northeast Wisconsin Technical College diákja beperelte az oktatási intézményt.

Azt írják, hogy az utóbbi kurzus az egyértelmű rasszizmusa mellett színtiszta történelemhamisítás is. Az órákon a hallgatók arról tanulnak, hogy a fehér embereknek a múltbéli tetteik miatt bűnhődniük kell, s minél több fehér férfit kell kiszorítani az oktatási kánonból, mintha nem is lettek volna a fejlődés részesei a fehér filozófusok vagy írók.

Konzervatív egyetemi szervezetek szerint az ilyen kurzusokra bejelentkező diákok abban a hitben vannak, hogy amit tanulnak, mint például a Közép-Kelet-Európát romba döntő szocializmus, vagy a politikai korrektség nevében meghirdetett fehérellenes eszmék teljesen helyénvalóak, és nem hajlandóak megismerni a másik oldal véleményét.

A tengerentúli egyetemeken abszolút baloldali fölény uralkodik, s aki másképp gondolkodik, azt hallgatótársai részéről verbális agresszió érheti"

– közölte Spencer Brown, a Fiatal Amerikaiak Alapítvány szóvivője.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, az egyik legrosszabb a Washington Egyetemen a helyzet. A látszatra sem adnak, ugyanis az oktatási intézmény hivatalos egyetemi újságjában megjelenhetett egy olyan véleménycikk, amiben azt írta az egyik diák, hogy szerinte teljesen rendben van az, ha az intézményben nem érzik magukat jól a konzervatív diákok, ugyanis ő örül annak, hogy nem fogadják őket tárt karokkal. 

Országszerte az olyan iskolákban, mint amilyen ez is, a jobboldaliak elszigetelve érzik magukat. Azt kell mondjam, hogy ez teljesen rendben van"

– állt a cikkben, melynek nem lett semmiféle következménye, tehát az intézmény szerint ez így rendben van. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Gyurcsány letartóztatással „ösztönözte” volna az orvosokat, nem béremeléssel

Gyurcsány letartóztatással „ösztönözte” volna az orvosokat, nem béremeléssel

Olvasom Gyurcsány legfrissebb könnyhullatását a szerződésüket alá nem író egészségügyi dolgozók miatt, és azonnal friss levegő után kapkodva már nyitottam is az ablakot.

Budai: Czeglédy Csaba újra „trükkök százaival” próbálkozik, hogy elhúzza a bírósági ügyét

Budai: Czeglédy Csaba újra „trükkök százaival” próbálkozik, hogy elhúzza a bírósági ügyét

A vádlottak közül senki nem jelent meg a tárgyaláson, beteget jelentettek – közölte Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő.

Az egészségügyi dolgozók több mint 95 százaléka aláírta az új szerződését

Vége a hisztinek: hiába írták meg hergelés céljából az ellenzéki propagandalapok, hogy nem lesz orvos és szakápoló az intenzív osztályon, a valóság ezzel szemben az, hogy csekély számban mondtak fel a Szent Imre Kórházban és országosan is.

Csaknem 115 ezer adag Pfizer–BioNTech-vakcina érkezett Magyarországra

Az eddig a gyártó által Magyarországra szállított dózisok mennyisége meghaladja a 850 ezret.

Az oltással a fő cél megakadályozni a súlyos, szövődményes eseteket

Az oltással a fő cél megakadályozni a súlyos, szövődményes eseteket

A koronavírus-járvány jelenlegi szakaszában az a legfontosabb, hogy meg tudjuk akadályozni a súlyos lefolyású, szövődményes eseteket és a fertőzöttek kórházba kerülését. Erre valamennyi védőoltás képes – közölte Müller Cecília országos tiszti főorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs keddi online sajtótájékoztatóján.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére