Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az AfD menekültstátuszt követel az üldözött pakisztáni kereszténynek

Pörge Béla

2018.11.07. 09:28

Asia Bibit azért akarják a hazájában kivégezni, mert keresztény. Az õ befogadásáért valamiért nem állnak ki azok, akik az iszlám vallású bevándorlókért mindig szót emelnek.

Asia Bibiről korábban már többször is írtunk, ő az a pakisztáni keresztény nő, aki nyolc évet töltött egy pakisztáni börtönben, mert muszlim kolléganőivel folytatott vitája során állítólag kritizálta Mohamed prófétát.

Az iszlám gyalázása miatt halálra ítélték, az elmúlt nyolc évet a halálsoron töltötte. A nőt most felmentették, de a pakisztániak a vérét követelik, hatalmas tüntetéseket tartanak azért, hogy kivégezzék.

Asia Bibi ügyében a baloldali és liberális pártok valamiért hallgatnak, pedig több ország is menedékjogot ajánlott már a nőnek, aki ezzel viszont nem tud élni, mert a pakisztáni hatóságok megtiltották neki, hogy elhagyja az országot.

Németországban valamiért nem a Grünen, nem a Die Linke, hanem a CDU és az AfD követeli, hogy politikai menedékjogot kapjon Asia Bibi.

Alice Weidel, az AfD frakcióvezetője Twitteren követelte a nő szabadon bocsátását.

A bevándorlásellenes párt mellett a CDU is kiállt a keresztény nő mellett, Michael Brand szerint hiába nem ítélték halálra Bibit, az élete még mindig veszélyben van – írja a Junge Freiheit.

Mindent meg kell tenni Asia védelméért. Ahogy minden keresztény, úgy ő is védelmet kaphat Németországban"

– mondta a Bundestag emberi jogi szóvivője.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére