Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Autó hajtott a járókelõk közé Rio híres strandján

Bokor Gábor

2018.01.19. 06:24

A Copacabana strandon lévõ sétálóutcába hajtott be nagy sebességgel az autós.
RIO DE JANEIRO, 06:24

A Copacabana strandon lévő sétálóutcába hajtott be nagy sebességgel az autós.

A Globo brazil tv-csatorna jelentése szerint legalább 15-en megsérültek, egy csecsemő pedig meghalt, amikor autó hajtott a járókelők közé helyi idő szerint csütörtök este Rio de Janeiróban, a híres Copacabana strandnál futó sétálóutcában.

A brazil rendőrség a sofőrt őrizetbe vette, a Twitterre feltöltött közleményük szerint nincs arra utaló nyom, hogy terrorcselekmény történt volna. 

Egy 41 éves férfi azt állította, hogy epilepsziában szenved. A hatóságok most vizsgálják, hogy nem volt-e ittas állapotban"

– közölte a Globo.

A kihallgatásán a sofőr leszögezte, hogy nem ivott, azonban hirtelen elvesztette az irányítást az autó felett. A kocsi végül a homokban állt meg a parton, miután áthajtott a széles sétálóutcán, amely egy forgalmas út és a strand között fut.

A tv-csatorna közlése szerint a sérülteket már kórházba szállították. A Copacabana közkedvelt a brazil nagyvárosba látogató turisták körében. A napfényes órákat a város lakói és vendégei szívesen töltik a strandon, majd sötétedés után a sétálóutca vonzza az embereket kávézóival és szuveníreket árusító piacaival.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére