Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Átalakultak a németek zuhanyzási szokásai

888.hu

2022.07.20. 12:40

Nem tart már olyan sokáig.

 

Mint ismert, az elhibázott brüsszeli szankciós politika miatt Európában soha nem látott energiaválság alakult ki. Ennek az lett a következménye, hogy meghatározó politikusok elkezdtek tanácsokat osztogatni, hogy miként érdemes spórolni. Tehát ahelyett, hogy korrigálnak a hibákat, inkább az emberekre tolják rá a következményeket.

Robert Habeck, a Zöldek politikusa, egyben Németország gazdasági minisztere és alkancellárja például azt magyarázta, hogy ő nem zuhanyzik 5 percnél tovább. Azt is elárulta: nyáron nem szeret légkondicionált szobában tartózkodni, télen pedig csak ritkán fűt.

 

 

Egy korábbi felmérés szerint a németek átlagosan 11 percet töltenek a zuhany alatt, azonban úgy tűnik, hogy kezd megváltozni a tisztálkodási szokásaik.

A Bild című lap most készíttetett egy felmérést a német zuhanyzási szokásairól.

Ebből kiderül, hogy

a németek 62 százaléka most rövidebb ideig és ritkábban zuhanyozik, mint néhány héttel ezelőtt tette.

Az adatok szerint a zöld szavazók (33%) a többi szavazói csoportnál (9–18%) sokkal gyakrabban állítják, hogy jelenleg rövidebb ideig és ritkábban zuhanyoznak, mint néhány hónappal ezelőtt.

︎ A baloldali és az AfD-szavazók (28, illetve 29 százalék) a többi választói csoportnál (37–45 százalék) ritkábban állítják, hogy jelenleg rövidebb ideig zuhanyoznak, mint máskor.

Majdnem minden második német (45%) már tett vagy szándékozik tenni óvintézkedéseket a télre, például vásárolt egy vészhelyzeti áramfejlesztőt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére