Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Asszad feleségét támadják a britek

Tóth Dalma

2017.04.17. 14:58

A parlamenti képviselõk azt szeretnék, ha a brit születésû Aszma al-Asszadtól megvonnák brit állampolgárságát. A kérvényezõk szerint a szíriai elnök, Asszad felesége a közösségi médián keresztül támogatja a rezsimet.
LONDON, 13:28

A parlamenti képviselők azt szeretnék, ha a brit születésű Aszma al-Asszadtól megvonnák brit állampolgárságát. A kérvényezők szerint a szíriai elnök, Asszad felesége a közösségi médián keresztül támogatja a rezsimet. 

Nadhim Zahawi, az angol konzervatív párt képviselője szerint Aszma annak a propagandagépezetnek a része, ami háborús bűnöket követ el.

A nyugati média szerint Aszma a közösségi médián keresztül támogatja férje elnökségét, annak ellenére, hogy többek szerint szerint Asszad áll a civilek ellen elkövetett vegyi támadás mögött.

Asszad felesége Britanniában tanult és dolgozott befektetési bankárként, ameddig 2000-ben össze nem házasodtak. Az útlevelét már visszavonták, ezért nem utazhat haza. 

 A 41 éves first lady a Nyugatot azzal vádolja, hogy hazugságokat terjeszt a szíriai kormány állítólagos gáztámadásáról saját népe ellen. Aszma Trump Szíria elleni rakétatámadását is elítélte.

A first lady már többször kitett olyan képet közösségi oldalára, ahol gyerekekkel pózol vagy éppen Szíriából elmenekült asszonyokkal beszél, de leginkább a női nem erejét hirdeti az Instagramján. 

(The Guardian)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére