Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Arthur Finkelstein gõzerõvel dolgozik

888.hu

2017.03.23. 17:16

Arthur Finkelstein, a világ egyik legbefolyásosabb kampányguruja, aki ráadásul nem mellékesen Orbán Viktort is segíti tanácsaival, újra nagyszerû formában van és gõzerõvel dolgozik.

Erről számol be Facebook-bejegyzésében a híres amerikai politikai tanácsadó, Beth Myers, aki nemrégiben látogatást tett Finkelsteinnél. A Mitt Romney elnökválasztási kampányát is segítő Myers arról posztol, hogy Arthur Finkelstein legyőzte a betegségét és újra a régi:

Nemrég a férjemmel és a fiammal együtt meglátogattuk Arthur Finkelsteint és családját a floridai lakásukban. Arthur – mezítláb –  a szokásos "egyenruhájában" köszöntött minket, mely egy világoskék ingből (néhány gomb lazán kigombolva), és terep színű nadrágból állt. Mit is mondhatnék? Tipikus Arthur. Érdeklődő házigazdaként a derült tekintete és a mélyreható véleménye a dolgokról, mit sem változtak. Ugyanúgy megosztotta elméleteit, amelyeket a kavargó amerikai és nemzetközi politikáról alkotott. Egy biztos: továbbra is a csúcson volt. Amíg nála vendégeskedtünk, egy Fed-Ex csomagot kapott, melyben egy 600 oldalas könyvecske bújt meg, benne különböző kereszttáblákkal és számokkal, melyek egy viszonylag kicsi európai országokra vonatkoztak. Miközben teljes mértékben odafigyelt a beszélgetésünkre és a TV-ben közvetített lóversenyre, alaposan szemügyre vette a táblázatokat és számokat....

Tudjuk, mindez rossz hír a 444 és hasonszőrű társai számára, akik egy nemrégiben a National Reviewban megjelent cikk alapján, kárörvendve már el is temették az amerikai politikai élet mitikus figuráját.

Arthur Finkelstein jól van és gőzerővel dolgozik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?