Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Arabul ordibáló ámokfutó okozott kisebb pánikot Nagy-Britanniában

Forisek Ádám

2018.09.08. 18:45

Magából kivetkõzve hatalmas konyhakéssel randalírozott egy iszlám vallásra jellemzõ öltözetû nõ egy nagy-britanniai városban, Barnsley-ben. A támadót ártalmatlanították, a hatóságok vizsgálják az ügyet.
BARNSLEY, 18:45

Magából kivetkőzve hatalmas konyhakéssel randalírozott egy iszlám vallásra jellemző öltözetű nő nagy-britanniai városban, Barnsley-ben. A támadót ártalmatlanították, a hatóságok vizsgálják az ügyet.

Barnsley belvárosában egy arabul ordibáló nő okozott pánikot szombaton, miután egy "hatalmas" konyhakéssel megszúrt egy embert. A megrettent jelenlévők közeli boltokba menekültek be, és ott várták ki, amíg az ámokfutó nőt ártalmatlanították a hatóság emberei. 

Szemtanúk beszámolói szerint a nő több embert is meg akart szúrni, miközben egyfolytában azt ordibálta, hogy "ölni, ölni, ölni". Többen végül nem sérültek meg. A férfi, akit eltalált a szúrás, könnyebb sérüléseket szenvedett. 

A hatóság emberei vizsgálatot indítottak, csatlakoztak hozzájuk terrorellenes nyomozók is. Azt ugyanakkor egyelőre nem közölték, tényleg terrortámadásról van-e szó, vagy csak "elszigetelt esetről".

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére