Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Április óta a legmagasabb a koronavírus okozta halálesetek napi száma Amerikában

MTI - 888.hu

2020.12.03. 06:38

A baltimore-i Johns Hopkins egyetem szerdai közlése szerint az elmúlt 24 órában több mint 2700-an haltak bele a Covid-19-be.

 

A bejelentés szerint az elmúlt 24 órában összesen 2731-en hunytak el a vírus okozta betegségben, 195 121 új fertőzöttet azonosítottak, a koronavírus miatt kórházban kezeltek száma pedig meghaladta a 100 ezret.

Robert Redfield, az amerikai betegségmegelőzési és -ellenőrzési központ (CDC) igazgatója úgy vélte, a vakcina érkezéséig „kemény tél” vár az országra.

Úgy gondolom, ezek lesznek az ország közegézségügyi történetének legnehezebb hónapjai”

– jelentette ki az amerikai kereskedelmi kamarában tartott virtuális előadásán, és felszólította az embereket, hogy tartsák be a járvány lassítása érdekében hozott rendelkezéseket, kiemelve a maszk használatát és a társadalmi távolságtartást.

Aláhúzta azt is, hogy az ország egészségügyi rendszere rendkívüli mértékben leterheltté vált, és a fertőzés immár mindenhol jelen van.


Az Egyesült Államokban eddig több mint 270 ezren haltak bele a Covid-19-be, a washingtoni egyetemen működő Egészségmérési és -fejlesztési Intézet (IHME) részéről pedig nem zárták ki azt sem, hogy – amennyiben az emberek nem tartják be a korlátozásokat – ez a szám március 1-jére a 450 ezret is megközelítheti.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére