Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Anyja akarata ellenére úgy döntött James, hogy mostantól fiúként jár iskolába

Ányos Miklós

2019.11.06. 14:30

A hétéves James Younger, akit az anyja „lányként” íratott be az óvodába és az általános iskolába, most először végre fiúként ment suliba.

Októberben írtunk először a 7 éves fiúról, akit az anyja kémiai kasztrálásnak akart kitenni.

Egy apa harcol a 7 éves fiáért, hogy megmentse a kasztrálástól

A texasi Jeffrey Younger a bíróságon harcol, hogy megvédje fiát, Jamest a nemi terápiától és a kémiai kasztrációtól. Volt felesége, Anne Georgulas megpróbálja a kis James normális fejlődését megváltoztatni. Younger közös döntéshozatalt kér Georgulasszal a gyermek pszichiátriai védelme érdekében. Egy másik bíróság korábban úgy határozott, hogy az apának, Youngernek és az anyának, Georgulasnak meg kell [...]

A Save James nevű Facebook-oldal bejegyzéséből ­­– melyet a család barátai üzemeltetnek, mivel az apát eltiltotta a bíróság a nyilatkozattételtől – megtudhatjuk, hogy amint az apjánál maradt a kis James, azon nyomban úgy döntött, hogy fiúruhát fog viselni az iskolában. Jeffrey Younger a bíróságon azzal érvelt, hogy a fia nem akar lányként viselkedni és az eredeti nevét akarja használni. Ezt az az eset is alátámasztja, hogy az egyik éjszaka közepén James kidobta a női ruháit.

A bíróság döntése előtt James mindig az anyjánál volt, aki Lunának hívta, és az iskolában is lányként kellett viselkednie. Ehhez képest már az is haladás, hogy James megválaszthatja, milyen nevet akar viselni az iskolában.

Cooks bíró korábban határozatban tiltotta meg az apának és az anyának, hogy az ügyről beszéljenek James és Jude 18 éves koráig. A bíró azt is elrendelte, hogy az apa a saját maga által szerkesztett SaveJames.com webhelyet szüntesse meg. A Save James támogatói azóta James tiszteletére új weboldalt hoztak létre, mely által a pubertásblokkolókkal és a nemi hormonokkal végzett kémiai kasztrációtól kívánják megmenteni a gyermekeket.

Az új oldal – a sjsavethousands.com – készítői a harc végét még nem látják, jelenleg olyan jogszabályokra összpontosítják erőforrásaikat, melyek célja a gyermekek védelme a nemi átalakító műtétekkel szemben. Alan Echols, a SaveJames támogatója, aki már most is támogatja a SaveJames Facebook-oldalt, a LifeSiteNews számára elmondta:

Elhatároztuk, hogy hangosabbak leszünk... Mi vagyunk a nép, akik unják a transzneműek gyerekek elleni állandó támadásait.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére