Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Annyira népszerû volt a Soros-féle "Black Lives Matter" tematikájú képregény, hogy becsõdölt

Sümeghi Lóránt

2017.05.17. 08:58

Mindössze hat számot élt meg az ikonikus Marvel kiadó gondozásában megjelentetett antirasszista képregény, ugyanis egész egyszerûen a vevõk nem voltak kíváncsiak az erõltetett, afroamerikai politikai üzenetekre.
NEW YORK, 8:58

Mindössze hat számot élt meg az ikonikus Marvel kiadó gondozásában megjelentetett antirasszista képregény, ugyanis egész egyszerűen a vevők nem voltak kíváncsiak az erőltetett, afroamerikai politikai üzenetekre.

Ahogyan arról a 888.hu is beszámolt már korábban, a Soros Györgyhöz köthető, néger felsőbbrendűséget hirdető, Black Lives Matter nevű szervezet már több ízben is felforgatta különböző erőszakos megmozdulásaival az amerikai nagyvárosokat. Mindezek ellenére a mozgalom továbbra is nagy népszerűségnek örvend a liberális, antirasszista körökben. Ennek fényében pedig úgy gondolta az ikonikus képregénykiadó, a Marvel, hogy egy egész sorozatot is megérdemel a Black Lives Matter, melynek keretében bemutathatják a kizárólag feketékből álló szuperhősök heroikus küzdelmét, amelyet a rasszizmus ellen vívnak.

Csakhogy a kezdeményezés mindössze hat számot élt meg, ugyanis a helyi jelentések szerint a vevők egész egyszerűen nem voltak kíváncsiak a megrajzolt, erőltetett politikai üzenetekre.

A hír hallatán sokan felemelték a hangjukat a Marvel kiadóval szemben, megjegyezve: az ilyen képregényeknek társadalmi üzenetük van, emiatt nem lenne szabad hagyni, hogy pusztán az anyagi bevétel hiánya miatt megszüntessék ezek előállítását.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére