Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Angolokra vadászott a késelős „menekült”, mégsem vádolják gyűlölet-bűncselekménnyel

Sümeghi Lóránt

2019.07.03. 09:48

Mindössze egy rendbeli halált okozó tárggyal való fenyegetéssel és két rendbeli garázdaság elkövetésével vádolják Samiulahaq Akbari afgán bevándorlót, aki még januárban kifejezetten angolokra támadt egy késsel Londonban.

Az afgán migráns három különböző helyen próbált férfiakra támadni késsel, ám csodával határos módon egyiküknek sem lett komolyabb sérülése. A támadások előtt Akbari azt kérdezte a kiszemeltjeitől, hogy angolok-e. Miután meggyőződött áldozatainak állampolgárságáról, egyből szúrt. A gyűlölet-bűncselekményt elkövető menekültet végül a rendőrök fogták el nem messze az utolsó tett helyszínétől.

 

Mindezek fényében többen felháborodtak Angliában, amikor a sajtóból kiderült, hogy Akbarit csupán egy rendbeli halált okozó tárggyal való fenyegetéssel és két rendbeli garázdaság vétségének elkövetésével vádolják, és nem pedig három rendbeli előre kitervelt, előítélet által motivált emberölési kísérlettel. A tárgyaláson a beidézett tanúk mellett megszólalt Akbari unokatestvére is, aki szintén alátámasztotta azt, hogy rokona búcsúzóul azt mondta neki, „angolokat akarok ölni”.

Egyelőre nem tudni, hogy a 32 éves elkövető, aki az ügyészség szerint egy 25 centis konyhakéssel próbálta a három kiszemeltjét leszúrni, vajon kitoloncolásra kerül vagy pedig Nagy-Britanniában tölti le a feltehetően enyhének számító börtönbüntetését.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére