Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Angliában naponta hatvan fegyveres támadás történik

Bokor Gábor

2019.03.18. 11:00

A szigetországban elszabadult az erõszak.

Az elmúlt tíz év statisztikáit figyelembe véve megállapítható, hogy tavaly követték el a legtöbb késes vagy lőfegyveres támadást Nagy-Britanniában, ami pedig különösen aggasztó, hogy a bűncselekmények ötödét olyanok hajtották végre, akik még a 18. életévüket sem töltötték be. 

A brit igazságügyi minisztérium legújabb jelentése szerint 2018-ban összesen 21 484 fegyveres támadást követtek el, ami rekordmagasnak számít. Ha visszaosztjuk, ez azt jelenti, hogy országos szinten naponta csaknem hatvan merénylet történik. A jelentés kiemeli, hogy tíz évvel ezelőtt a munkanélküliség sokkal nagyobb volt, mint jelenleg, a gazdaság is rosszabb állapotban volt, most mégis több támadást regisztrálnak. 

A rendőrségi adatok rámutattak, hogy összesen 4430 esetnél 10 és 17 éves kor közötti volt az elkövető. 

Kiemelték, hogy Londonban a legaggasztóbb a helyzet, ott növekszik a leggyorsabban az bűncselekmények száma. Sadiq Khan, a brit főváros pakisztáni származású polgármestere azonban mit sem törődik ezzel

Sadiq Khan: hiába történt rekordmennyiségű gyilkosság, minden a legnagyobb rendben

A múlt hétvégén elkövetett brutális gyilkosságokkal kapcsolatban a brit főváros muszlim vezetője elmondta, ő semmi rosszat nem csinált és nem érti, miért kritizálják olyan sokan amiatt, amiért rekordmennyiségű emberölés történt idén Londonban. Az LBC rádiónak adott interjújában úgy fogalmazott, hogy ő a gyilkossági hullám előtt kiadott egy stratégiát, ami működik, hiszen anélkül sokkal rosszabb lenne a helyzet.

A brit sajtó szerint összesen 577 olyan eset történt, mikor a késes támadók annak ellenére hagyhatták el szabadlábon a bíróságot, hogy már több hasonló bűncselekmény miatt is a bíróság elé kellett járulniuk. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére