Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Angliában hátrányból indulnak a fehér fiúk az egyetemi felvételin

888.hu

2022.05.14. 11:00

Egy a cambridge-i egyetemen tanító professzor szerint a fehér fiúk hátrányos helyzetbe kerülnek a felvételi eljárásnál, a „kiváltságok” elleni kultúrharc miatt.

 

David Abulafia professzor szerint az állami iskolákból jelentkezők előnyben részesítése a „jól képzett, magániskolákból érkező versenytársakkal” szemben az utóbbi néhány évben vált „nyilvánvalóvá”, de ez már régóta így van.

Erről írt a Spectator nevű angol lapban.

Szerinte az egyetemi felvételik a kultúrharcok újabb színterévé váltak, ahol a „fehér”, a „férfi” és a „kiváltságos” a rosszallás kifejezései, amelyeket az igazságtalanság igazolására kapcsolnak össze.

 

A professzor amellett érvelt, hogy az „elképzelt osztály” ne határozza meg, hogy egy jelentkező megkapja-e a helyet, és azt javasolta, hogy az iskolák nevét távolítsák el a jelentkezési lapokról.

Ő úgy gondolja, hogy „az igazán hátrányos helyzetű jelentkezők vitathatatlanul a kiváló magániskolákból érkező fehér férfiak”.

A szép új világban tehát a jó iskolákból jövő tehetséges angol fiúkat már nem látják olyan szívesen az egyetemen. Csak azért, mert fehérek, férfiak és rendezett környezetből jönnek.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Zelenszkij szerint eltörték az orosz hadsereg gerincét

Zelenszkij szerint eltörték az orosz hadsereg gerincét

Az ukrán elnök szerint a kulcsfontosságú kikötőváros, Mariupol eleste ellenére az ukrán hadsereg komoly károkat okozott az orosz haderőnek.

Orosz kézen Mariupol, kitiltották Bident, Szerbiában tárgyalt Orbán Viktor

Orosz kézen Mariupol, kitiltották Bident, Szerbiában tárgyalt Orbán Viktor

Hosszú harc után orosz kézre került Mariupol. Kitiltották Oroszországból Bident, Blinkent és közel ezer más amerikait.

Az oroszok kitiltották Bident és közel ezer másik amerikait

Beutazási tilalmat rendelt el szombaton Oroszország 963 amerikai állampolgár, köztük Joe Biden elnök és Antony Blinken külügyminiszter ellen, és bővítette a kanadai tilalmi listát is – közölte szombaton az orosz külügyminisztérium, hozzátéve, hogy a jövőben is viszonozza az „ellenséges amerikai lépéseket”

Orbán Viktor: Mi a béke és az észszerűség pártján állunk!

Orbán Viktor: Mi a béke és az észszerűség pártján állunk!

A miniszterelnök az Újvidéken Nemzetközi Mezőgazdasági Vásáron beszélt az észszerű gazdálkodás fontosságáról.

Jövőre Budapesten biztathatjuk az elitmezőnybe jutott jégkorongozókat

Jövőre Budapesten biztathatjuk az elitmezőnybe jutott jégkorongozókat

Egy hét múlva a Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) kongresszusán döntenek a jövő évi A csoportos vb helyszínéről. Mint ismert, a háború miatt nem lehet házigazda Szentpétervár, a helyére a nemrég feljutott Magyarország és Szlovénia, azaz Budapest és Ljubljana jelentkezett, illetve a finn-lett kettős. Az IIHF küldöttsége a napokban Budapesten járt, hogy felmérje a rendezés esélyeit, lehetőségeit.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére