Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Angliában hátrányból indulnak a fehér fiúk az egyetemi felvételin

888.hu

2022.05.14. 11:00

Egy a cambridge-i egyetemen tanító professzor szerint a fehér fiúk hátrányos helyzetbe kerülnek a felvételi eljárásnál, a „kiváltságok” elleni kultúrharc miatt.

 

David Abulafia professzor szerint az állami iskolákból jelentkezők előnyben részesítése a „jól képzett, magániskolákból érkező versenytársakkal” szemben az utóbbi néhány évben vált „nyilvánvalóvá”, de ez már régóta így van.

Erről írt a Spectator nevű angol lapban.

Szerinte az egyetemi felvételik a kultúrharcok újabb színterévé váltak, ahol a „fehér”, a „férfi” és a „kiváltságos” a rosszallás kifejezései, amelyeket az igazságtalanság igazolására kapcsolnak össze.

 

A professzor amellett érvelt, hogy az „elképzelt osztály” ne határozza meg, hogy egy jelentkező megkapja-e a helyet, és azt javasolta, hogy az iskolák nevét távolítsák el a jelentkezési lapokról.

Ő úgy gondolja, hogy „az igazán hátrányos helyzetű jelentkezők vitathatatlanul a kiváló magániskolákból érkező fehér férfiak”.

A szép új világban tehát a jó iskolákból jövő tehetséges angol fiúkat már nem látják olyan szívesen az egyetemen. Csak azért, mert fehérek, férfiak és rendezett környezetből jönnek.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Bojkottálni akarják, hogy transznemű nők is versenyezhessenek a profi női szörfösök között

Bojkottálni akarják, hogy transznemű nők is versenyezhessenek a profi női szörfösök között

Az új szabálymódosítás ellen Bethany Hamilton szörfös emelte fel a hangját.

Ahol a hazugság az igazság

Ahol a hazugság az igazság

Mennyi mindenben hazudhattak az elmúlt években a független-objektívek? Mennyi kamuhírt oszthattak meg? Mennyi volt ebből tudatlanság vagy szándékos félrevezetés?

Orbán Viktor felszólította Brüsszelt az EU-csúcsot előkészítő videókonferencián

Orbán Viktor felszólította Brüsszelt az EU-csúcsot előkészítő videókonferencián

Orbán Viktor miniszterelnök a csütörtökön kezdődő uniós csúcstalálkozó előkészítéseként közös videókonferencián vett részt a lengyel, a belga, a finn és a máltai kormányfővel, a bolgár államfővel valamint Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével; a téma az ukrajnai háború, az európai gazdasági nehézségek és az illegális migráció volt – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke kedden.

Megbüntetnék a fával fűtő lakosokat

Megbüntetnék a fával fűtő lakosokat

Pénzbüntetést kaphatnak azokat a polgárok, akik fatüzelésű kályhákkal melegítik fel az otthonaikat az Egyesült Királyságban. Az egekbe szökő energiaárak miatt megugrott a kereslet a fatüzelésű kályhák iránt, és többen fordultak újra a kandalló felé, azonban ezekre szigorú környezetvédelmi szabályok vonatkoznak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére