Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Amit nem tudtál: Kamala Harris feketékkel töltötte meg a börtönöket

B. E.

2020.11.13. 07:21

Amerika lehetséges új alelnöke egy olyan nő, akiről hirtelen végtelen számú portál írt szebbnél szebb dolgokat, és remek arcnak bizonyult a baloldali kampányban, ugyanis a nemére és bőrszínére hivatkozva mindig reklámozhatták a populista elfogadáscentrikus nézeteket. De minden éremnek két oldala van, Kamala Harris esetében pedig egyáltalán nem mindegy, melyiket nézzük, ugyanis az egyik lényegében cáfolja a másikat.

 

Harris alelnöki pozíciójának rengetegen örültek, ugyanis nem elég, hogy nő, de még színes bőrű is. (Feketének mondjuk nem helyes nevezni, mint ahogy sokan teszik, ugyanis félig jamaikai, félig indiai, de feketébb, mint az amerikai jogalkotók többsége, az igaz.)

Azonban ne felejtsük el, hogy bár szép meg minden, hogy színes bőrű és nő, de ettől még nem válik szentté. Mielőtt piedesztára emelték volna, ismert volt arról, hogy rengeteg fekete amerikai került börtönbe vagy maradt börtönben miatta.

Több cikkben is kifejtették már fekete szerzők, hogy ugyan szép gondolat a fekete közösség számára, hogy egy fekete nő lenne az elnök vagy az alelnök, de ez még nem jelenti azt, hogy kritizálni sem lehet a jelöltet.

Kamala Harris volt az, aki feketékkel töltötte meg California börtöneit

azzal, hogy megvédte azt a 3 Strikes Law nevezetű törvényt, amely lebutítva annyit mond ki, hogy két esélyed van, a harmadik törvényszegés már életfogytiglant jelent.

Ennek eredményeként az elvileg feketepárti Kamalának köszönhetően 12-szer több feketét börtönöztek be, mint fehér bőrűt.


A teljesség igénye nélkül álljon itt néhány példa arra, hogy milyen jogalkotó is az a nő, akit jó, hogy lábon nem csókol most a világ:

  • Nem támogatta azt a javaslatot, mely szerint minden rendőrnek kamerát kellene viselnie magán (ezzel csökkentve a faji megkülönböztetést és a rendőri erőszakot), ami egyaránt védte volna a rendőröket és a rendőrök által megállított (többnyire fekete) embereket. Zárójeles megjegyzés: abban a körzetben, ahol ő élt, volt testre szerelt kamera a rendőrökön, csak máshol nem akart ilyen luxust.
  • Támogatta a halálbüntetést, amiről tudni lehet, hogy rasszista elvek alapján valósul meg. Röviden úgy működik a rendszer, hogy ha az áldozat fekete volt, a gyilkost kisebb eséllyel ítélik halálra, mint ha az áldozat fehér lett volna. A számok alapján a fekete élet nem akkora veszteség a halálbüntetés megítélésekor, Kamala Harris pedig büszkén vállalta, hogy támogatja ezt.
  • Dollármilliókat költöttek Kamala hivatali ideje alatt faji előítélettől hemzsegő letartóztatásokra.
  • Előfordult olyan is, hogy egy már 80 éves, félig megvakult fekete rab azért maradt még 20 évig a börtönben, mert Kamala nem volt hajlandó figyelembe venni a DNS-bizonyítékot, amelynek alapján felmenthették volna.

Lehetne még sorolni, de egyértelmű, merre tart ez a lista. Kamala nem a bűnözőkkel volt kemény, hanem a feketékkel.


A kép felirata:

Egy gyönyörű mozaik azokról a feketékről, akiket Kamala Harris hűvösre tett, és börtönben tartott idejük letöltése után is börtönmunkára. #SoseFeledd


Ami még hihetetlenebb (bár nem meglepő), hogy a választáskor

megpróbálták eltüntetni Kamala Harris főügyészi intézkedéseit a Wikipédiáról.

(Mindez nyilvánvalóan nem illik a szeressünk mindenkit, peace és love baloldali imázsába, amit megpróbálnak vele társítani, hogy a demokrata szavazóknak szimpatikus legyen, de akkor inkább keressenek más jelöltet, nem?)

Arra hivatkoztak, hogy azért vesznek ki részeket, mert túl hosszú lenne a nevéhez fűződő Wiki-oldal.

Lehet, hogy ezzel egyedül vagyok, de én minél részletesebb, a valóságot tükröző tartalmat szeretnék találni, ha utánanézek valakinek, nem pedig valami befogadható hosszúságú listát arról, amit esetleg jól csinált. Főleg akkor nem, ha egy ilyen pozíció betöltését tervezi. Köszönöm, nem kell rövidíteni!

Milyen irónia kell ahhoz, hogy ez az ember Martin Luther King Jr. napján jelentse be, hogy indul a választáson?

A tiszteletlenség netovábbjának nevezte egy cikk fekete szerzője, hogy az M. L. K.-napot erre használta (ezzel is mutatva, hogy ez neki egy remek politikai fogás, nem több), és azt mondja, hogy ezzel „arcon köpte a fekete radikális hagyományt”.

A cikkét úgy fejezi be, hogy „ne hagyjátok, hogy megtévesszen” az a sok csábító információ, amelyekkel a figyelmeteket elterelik, ugyanis

Kamala leszar titeket, négerek!”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére