Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Amerikai zászló égetésével ünnepel Észak-Korea

Forisek Ádám

2017.04.19. 14:28

A kommunista rezsim vasárnap ünnepelte Kim Ir Szen születésének 105. évfordulóját, a zenés katonai parádé elõadása mellett nem kevés politikai töltete is volt az eseménynek.
PHENJAN, 14:28

A kommunista rezsim vasárnap ünnepelte Kim Ir Szen születésének 105. évfordulóját, a zenés katonai parádé előadása mellett nem kevés politikai töltete is volt az eseménynek.

Az 1994-ben elhalálozott országalapító születéséről óriási ünnepséggel emlékeztek meg. Az állami televízió által közvetített eseményen Kim Dzsong Un, az ünnepelt unokája is részt vett.

Az alábbi felvételen, körülbelül 1 óra 14 percnél látható a legérdekesebb rész:

A felvételen az látható, amint észak-koreai rakéták pusztítanak el egy amerikai várost. Ezt követi az a kép, amelyen egy amerikai lobogó látható egy temető felett.

Bár Észak-Korea korábban sem ápolt épp fényes viszonyt Amerikával, jelenleg különösen feszült a helyzet Phenjan és Washington között, miután Donald Trump hadihajórajt küldött a Koreai-félsziget térségébe.

Erre válaszul Phenjan azt közölte, hadseregük a legmagasabb riasztási szinten van, és ballisztikus rakétakísérleteiről sem hajlandó lemondani.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére