Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Amerikai lap: Soros egy állandó baloldali többséget akar létrehozni a bevándorlással

Bertha László

2018.03.05. 13:30

Soros György azért költ dollármilliókat a nyílt határok és az illegális bevándorlás támogatására, mert az államtól függõ, szavazati jogot szerzõ migránsok logikusan az õket támogató baloldalra fognak szavazni, ezáltal pedig létrejön egy "állandó progresszív többség" a társadalmakban.

A konzervatív amerikai Townhall publicistája, Rebecca Hagelin írásában felidézi az amerikai elnökválasztást övező véleményklímát, melyben Soros György és cimborái a médiában biztosak voltak abban, hogy a demokrata Hillary Clintonból elnök lesz.

De a szabadságszerető amerikaiaknak más elképzelésük volt, és egy bátor, ellentmondást nem tűrő vezetőt választottak, akiben megvan a kurázsi, hogy kiálljon a radikális baloldallal szemben és véget vessen Amerika hanyatlásának”

– írja Donald Trumpra utalva az amerikai szerző.

A Townhall publicistája ennek kapcsán megjegyzi, Trump újra és újra bebizonyítja, hogy nemzetközi tapasztalattal, bátorsággal és markáns személyiséggel rendelkezik ahhoz, hogy megállítsa az Amerikát „a világ szeméttelepévé változtató” szocialista, globalista erőfeszítéseket.

Ne kételkedjünk benne, hogy Soros György és bábjai mindent meg fognak tenni, ami erejükből telik, hogy aláássák Trump elnököt és a megválasztott konzervatív tisztségviselőket. Soros szereti az establishmentet és a »titkos államot« [deep state], hiszen ő egy közülük”

– figyelmeztet az újságíró.

Rebecca Hagelin szerint azonban az amerikaiak egyre tudatosabbak Soros különféle projektjei kapcsán, ami erőszakos utcai megmozdulásokhoz vezet. A spekuláns pénze ugyanis jól nyomon követhető az ellenállási mozgalomban (#Resist). Mindezekkel azonban azt érte el a magyar származású amerikai milliárdos, hogy az éber amerikaiak kezdik felismerni:

a baloldaliak olyannyira szeretnének hatalmat szerezni, hogy készek érte szétszakítani a nemzetünket és szomszédot szomszéd ellen uszítani.”

Soros György természetesen nemcsak Trumppal szemben, hanem a nyílt határok előmozdítására és az illegális bevándorlás támogatására sem sajnálja pénzét. Célja, hogy a bevándorlók választójogot kapjanak még akkor is, ha nem rendelkeznek állampolgársággal. A milliárdos azonban tisztában van vele, hogy a keményen dolgozó, szabadságszerető amerikaiak meg akarják védeni az országunkat és a személyes szabadságunkat.

A célja az, hogy annyi embert hozzon be kívülről, amennyit csak lehetséges, függővé téve őket az államtól, hogy mindig hajlandóak legyenek a szavazatukat adni a liberális és baloldali politikusokra, akik többet törődnek a hatalommal, mint az emberek önállóvá válásának elősegítésével”

– írja a szerző.

Soros a befolyását a médiára is kiterjesztette, amelynek szereplői olyan szavak mögé csomagolják politikai narratívájukat, mint „fejlődés”, „igazságosság”, „méltányosság”, „tényfeltárás”, „hit” és „demokrácia”. Mindezt pedig okos nyelvi fordulatokkal teszik.

Azokat a személyeket, médiumokat, akik pedig le akarják rántani a leplet a Soros-hálózatról és annak sötét tevékenységéről, azokat a szövetségesei egyből megpróbálják hitelteleníteni.

Ne üljünk és nézzük, ahogy a baloldal szétdarabol minket”

– zárjai sorait az amerikai lap publicistája.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére