Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Amerikában újabb hihetetlen eset árulkodik a PC-agybaj mértékérõl

888.hu

2017.05.24. 11:28

A seattle-i rendõrség néhány tagja elégedetlenségét fejezte ki egy közleményben. Az amerikai városban a rendõrök már nem hívhatják a gyanúsítottakat "gyanúsítottnak", ehelyett a "közösség tagjának" kell nevezni õket.
SEATTLE, 11:28

A seattle-i rendőrség néhány tagja elégedetlenségét fejezte ki egy közleményben. Az amerikai városban a rendőrök már nem hívhatják a gyanúsítottakat "gyanúsítottnak", ehelyett a "közösség tagjának" kell nevezni őket.

A történet akkor kezdődött, amikor egy rablás során egy fiatalember rálőtt három rendőrre, ezért azok kénytelenek voltak visszalőni. A tűzharcban a támadó életét vesztette. Az eset jegyzőkönyvbe vétele után aztán felszólították a jelentést megíró rendőrt, hogy ne a "gyanúsított" (suspect) szót használja, hanem inkább a "közösség tagja" (community member) kifejezést.

Jó volna, ha ez csak egy vicc lenne, de nem az. Seattle-ben a rendőrök többé nem használhatják a gyanúsított kifejezést a nyilvános jelentésekben. Helyette a közösség tagja kifejezést kell használniuk, hogy politikailag korrektek legyenek"

– írja a Townhall internetes portálja.

Hogy tovább fokozzuk a már amúgy is hihetetlennek tűnő történetet, a Kiro7 nevű internetes portál azt írja, hogy Washington államban (itt található Seattle is) már a rabokat sem lehet "raboknak" nevezni, helyette a "tanulók" kifejezést kell használni.

(Townhall, Kiro7)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére