Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Amerikában még mindig nem ismerik az ukrán zászlót

888.hu

2022.05.30. 08:20

Az Egyesült Államok ismét megcsinálta: fordítva ábrázolták az ukrán zászlót egy videókonferencián, ráadásul ezúttal nem civilek, hanem a Pentagon vétett arcpirító hibát.

 

Az Egyesült Államok védelmi központjában, a Pentagonban is sikerült két egyszerű színt felcserélni egy videókonferencián, amelyet a Pentagon vezetője kezdeményezett 44 másik országbeli kollégájával. A megbeszélésen az ukrán-orosz háborúról egyeztettek és határozott támogatásról biztosították Ukrajnát – igaz,

az ukrán zászlót végig fejjel lefelé ábrázolták a katonai létesítményben.

 

 

Nem ez az első eset, hogy az Egyesült Államokban bohócot csinálnak magukból az emberek. Korábban a V4NA beszámolt arról a tömeges blamáról, amely az ország legnagyobb tanári szakszervezetéhez kötődik.

„Kiállunk Ukrajna mellett” – olvasható egy, az ukrán zászló színeivel lefestett papíron, amelyet két szakszervezeti vezető készített. A tanárok a Twitteren is közzétették a fotót, hogy szolidaritásukat nyilvánosan is kifejezzék a háború közepette. Randi Weingarten és Evelyn DeJesus azonban végül csak azt bizonyította be, hogy nincsenek tisztában azzal, hogy hogyan is néz ki Ukrajna nemzeti lobogója, ők ugyanis

felcserélték a színeket, a sárga került felülre és a kéket festették alulra.

 

A valóságban az ukrán zászló alsó részén a sárga a végtelen mezőt jelképezi, a kék pedig a felette elterülő eget.

A szakszervezet azóta törölte az oldaláról a fotót, de a közösségi oldal felhasználói túl gyorsan lecsaptak a tanárokra és élesen kritizálták őket az arcpirító hiba miatt. Egyikük azt írta: „Tudod, a civilizációnk az idiotizmus felé halad”.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére