Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Amerika következõ elnöke biztos, hogy nem Bush lesz

888.hu

2016.02.21. 10:09

Befejezi kampányát, kiszáll a republikánusok elnökjelöltségéért folytatott küzdelembõl - jelentette be Jeb Bush volt floridai kormányzó.

A  Dél-Karolinában tartott republikánus előválasztás nagy győztese az ingatlanmágnás Trump lett, Nevadában a demokrata jelölőgyűlést pedig Hillary nyerte.

Jeb feladta a küzdelmet
A politikus családja körében, a dél-karolinai Columbiában, hívei előtt mondott beszédében jelentette be döntését.  
 

Büszke vagyok a kampányunkra, amelyet országunk újraegyesítése érdekében folytattunk, s amelyben olyan konzervatív politikára tettünk javaslatot, amely még több amerikainak teremtette volna meg a lehetőséget a felemelkedésre és Isten adta lehetőségeinek kiteljesítésére"

- mondta a szemmel láthatóan megrendült Jeb Bush.

A híres politikai dinasztiából származó volt floridai kormányzó a dél-karolinai előválasztáson a negyedik helyen végzett. A visszalépését kommentáló első elemzések kiemelték kampányának tisztességes és visszafogott hangnemét.

Milliókat dobott ki az ablakon
A volt floridai kormányzó, Jeb Bush kampányának finanszírozásához elsősorban nagy cégek járulnak hozzá, köztük például a Charles Schwab Corporation vagy a Sequoia Capital, amely a kaliforniai Szilícium-völgy egyik csúcscége.
 
A News York Times szerint 155,6 millió dollárt gyűjtött össze kampányra, melyből 90 milliót költött el, így 58,9 millió maradt a kampány egyesületében.
 
Hillary után a floridai szenátort tömték ki  a legjobban: Hilllary 163 millió, Jeb 155 millió , Cruz 90 millió, Rubio 77 millió, Sanders 75 millió dollárból kampányolt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére