Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Állásajánlatot kapott Obama

Nagy Gábor

2017.01.10. 19:28

Álláshirdetést tett közzé a Spotify. A streaming-szolgáltató a lejátszási listák elnöki tisztségének betöltésére keresi a megfelelõ személyt.
WASHINGTON, 19:28

Álláshirdetést tett közzé a Spotify. A streaming-szolgáltató a lejátszási listák elnöki tisztségének betöltésére keresi a megfelelő személyt – írja a Napi.hu.

Helló, Barack Obama, úgy tudom, hogy érdekelné Önt egy állás a Spotify-nál. Látta ezt?"

– írta Daniel Elk vezérigazgató Twitter-üzenetében utalva a hirdetés linkjére. A leírás szerint a jelentkezőnek "legalább nyolcévi vezetői tapasztalattal kell rendelkeznie egy nagy nemzet élén", és jó kapcsolatokat kell ápolnia számos művésszel és zenésszel.

A Spotify vezérigazgatója olyan feltételeket is megszabott, miszerint az elnöknek jó csapatjátékosnak kell lennie, kiváló munkaerkölccsel, sőt, még Nobel-díjat is birtokolnia kell. De a jelöltnek továbbá szenvedélyesen is kell tudni beszélni a lejátszási listákról a különböző sajtótájékoztatókon.

Barack Obama az elmúlt négy évben több alkalommal is dicsérte a Spotify-t. Tavaly augusztusban a cég még egy hivatalos "elnöki" listát is kiadott, amely az egyik leghallgatottabb lista lett a streaming-szolgáltatón. Az álláshirdetést egyébként néhány nappal azután tették közzé, hogy napvilágot látott Barack Obama csipkelődése arról, hogy az elnöki lejátszási lista népszerűsége okán várja a Spotify állásajánlatát.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére