Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Allah akbar! kiáltással emlékezett meg egy diák a dzsihadista által lefejezett tanárról

888.hu

2021.10.22. 16:30

A tanuló „Allah akbar!”-t kiáltott a dzsihadista által lefejezett francia tanár tiszteletére tartott megemlékezésen. Az iszlamista apa az iskola felgyújtásával fenyegetőzött.

 

Egy 11 éves diák „Allah akbar!”-t kiáltott a dzsihadista által lefejezett Samuel Paty francia tanár emlékére rendezett iskolai tiszteletadáson, miközben iszlamista apja az iskola felgyújtásával fenyegetőzött. Patyt tavaly egy csecsen menekült ölte meg, bosszúból azért, mert a tanulóknak Mohamed prófétáról készült karikatúrákat mutatott a szólásszabadságról tartott órán.

A délkelet-franciaországi Drôme megyében található Jean-Zay középiskolában Paty tiszteletére tartott megemlékezés során

a diák azt kiáltotta, hogy „Allah akbar!”, amit a dzsihadisták rendszeresen használnak terrortámadások elkövetése közben.

Miután az iskola figyelmeztette a gyereket, és értesítette az apját, az apa fenyegetőzni kezdett, mondván, hogy határozottan támogatja fia cselekedeteit.

Ezután személyesen jelent meg az iskolában, és azzal fenyegetőzött, hogy porig égeti azt.

„Riasztották a rendőrséget, és kedden őrizetbe vették a biztonsági őrként dolgozó 43 éves férfit – számol be a Summit News. „A férfinál tartott házkutatás során az ügyészség szerint több fegyvert, köztük egy kardot és radikális iszlám irodalmat találtak.”

Paty lefejezése után Étienne de Gonneville, Franciaország svédországi nagykövete az SVT televíziónak azt mondta:

Franciaország egy muszlim ország.”

Egy ezt követő felmérés szerint a franciák 79 százaléka úgy vélte, hogy az iszlamizmus „hadat üzent” az országuknak.

Franciaországban jövő áprilisban tartják az elnökválasztást, a tömeges migrációt bíráló Éric Zemmour 5 százalékponton belülre került Emmanuel Macronhoz képest. Zemmour felszólított arra, hogy Franciaország hírhedt no-go zónáit, amelyek rendszeresen erőszakos cselekmények és tömeges zavargások színhelyei, „erőszakkal kell visszafoglalni”.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére