Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Allah nevében késeltek meg nyolc embert egy amerikai városban

Bertha László

2016.09.18. 09:28

Az eddigi információk szerint legalább nyolc embert szállítottak kórházba az amerikai Minnesota állambeli St. Cloud város egyik bevásárlóközpontjában elkövetett késes támadást követõen.
ST. CLOUD, 09:28

Az eddigi információk szerint legalább nyolc embert szállítottak kórházba a minnesotai St. Cloud város egyik bevásárlóközpontjában elkövetett késes támadást követően.

A rendőrség közleménye szerint a bevásárlóközpontban szombat este történt a támadás, az elkövető meghalt, de az áldozatok állapota nem súlyos, heten már elhagyhatták a kórházat.

A helyi média beszámolói szerint a támadó biztonsági egyenruhát viselt, és Allah nevét emlegette, illetve megkérdezte az egyik áldozatot, hogy muzulmán-e. Az iszlamista támadót egy szolgálaton kívüli rendőr lőtte le.

Nem ez volt azonban az egyetlen incidens az Egyesült Államokban szombat este. New Yorkban ugyanis egy robbanásban legkevesebb 29 ember sérült meg. A New York-i polgármester szándékos robbantásnak nevezte az esetet, de egyelőre semmi nem utal arra, hogy terrorakció történt volna.

(MTI, ABC News)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére