Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Áll a bál Kamala Harris stábjában: titkolózásokról és negatív hangulatról ír a Politico

888.hu

2021.07.05. 12:30

Az alelnök a kezdetleges visszautasítás után pár hete végül beadta a derekát, és úgy döntött, hogy elutazik El Pasoba meglátogatni a mexikói határt, mely nyert el nagy szimpátiát a saját személyzete körében. Mély nyomott hagyott ez az emberekben, és hatással volt a légkörre is. 

 

A Politico megírta, hogy Harris csapatában nem bíznak meg egymásban a tisztviselők, így a hangulat alacsony morált eredményez. Sokakat váratlanul ért az utazásának híre, a saját irodájában még azokat is akik az utazás megszervezéséért felelősek.

Egy interjúban többen is feszült irodai légkörről beszéltek. Tina Flournoy kabinetfőnök próbálta megvédeni Harris döntéseit, de a döntésekkel csak elszigetelték magukat a többiektől, így az ötleteket is figyelmen kívül hagyják. Azt mondják róla, hogy nem hajlandó felelősséget vállalni kényes kérdésekben, és munkatársakat hibáztatja a negatív eredményekért.

Két közigazgatási tisztviselő – akik másokhoz hasonlóan név nélkül nyilatkoztak, hogy őszintén tudjanak beszélni – is elmondta, hogy az alelnöknek is megvan a felelőssége a döntéseiben és a hivatali működésekért, amit viselnie kell.

Ez nem egészséges környezet, és az emberek gyakran rosszul bánnak velük.”

Majd hozzátették, hogy ez nem az a hely, ahol az embereket támogatják és segítik.

Harris stábjára nem az a jellemző, hogy elkötelezett szakemberekből állna, így pedig rombolja a Fehéz Ház gondosan kialakított arculatát. Az is sokatmondó, hogy még Biden személyzete is észrevette azt, hogy miként bánnak Harris munkatársaival.

Harris és Flournoy védelmezői állítják, hogy egy felelős pozícióban lévő nőkre – különösen ha fekete – olyan előírások vonatkoznak, amelyeket a férfiaknak nem kell betartaniuk. Ezek miatt is voltak olyanok, akik fél év után már munkahelyet váltottak.

Egyik interjúalany szerint kizárt, hogy az alelnök ne tudna az irodájában felmerülő problémákról.

Lehet, hogy nem rendelkezik közvetlen ismeretekkel, de nehéz elképzelni, hogy nincs érzéke a történésekhez.”

–mondta az illető.

A munkahelyi alacsony morál kialakulásának egyik oka az, hogy Harris elvállalta azt a feladatot, hogy a felszámolja a migránsok déli határra történő áramlást kiváltó okokat. Rögtön kritikák érték őt, és követelték, hogy látogasson el a déli határra, és személyesen mérje fel a helyzetet. Harris segítői azonban hetekig azzal érveltek, hogy neki nem kell odautaznia, ehelyett inkább a migránsok származási helyeikre ment.

Az NBC News-nak adott interjújában Harris még gúnyolódott is azon az ötleten, hogy menjen el a határra. És ezek után történt meg az, hogy az alelnök mégis elutazott El Pasoba.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére