Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Álhírek alapján jelentek meg a migránsok a magyar határnál

888.hu

2020.02.12. 09:05

Az terjedt el a Szerbiában tartózkodó migránsok között, hogy érdemes Magyarország felé jönni.

Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója volt az M1 vendége szerda reggel, ahol a déli határzárnál megjelenő migránsokról beszélt. Elmondása szerint a migránsokhoz olyan információk jutottak el, hogy a magyar határt megnyitották, érdemes erre jönni, ez azonban nem igaz. Bakondi felhívta a figyelmet arra, hogy a magyar határt kettős kerítés, korszerű technikai eszközpark, jelentős létszámú rendőr és katona, illetve a jogi határzár is védi.

Véleménye szerint a múlt héten kialakult helyzet politikai nyomásgyakorlás lehetett.

A szerb-magyar határon egyre fokozódik a helyzet, csak az elmúlt néhány napban több mint száz migráns próbált meg átjutni Magyarországra, a rendőrök azonban megakadályozták őket ebben. A bevándorlók viszont egyre nyugtalanabbak, már a bűnözéstől sem riadnak vissza.

Szabadka belvárosában egy 20 év körüli szír migráns gyerekekre támadt, és ki akarta rabolni őket. A kicsiktől a mobiltelefonokat próbálta meg ellopni a bevándorló, ez azonban nem sikerült neki, mert a gyerekek elfutottak. Egyikük azonban nem volt szerencsés, őt a migráns utolérte és lerántotta a földre egy kerítésnél, ami miatt a gyerek könnyebben megsérült.

A rendőrségnek hamar sikerült elfogni a bevándorlót, akit őrizetbe vettek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére