Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Akkora náci az új brazil elnök, hogy a zsidó állam kormányfõje már meg is hívta Izraelbe

Sümeghi Lóránt

2018.10.30. 17:30

Újabb méretes pofont kapott a hazai és nemzetközi liberális firkászhad, ezúttal Izrael miniszterelnökétõl, Benjámín Netanjahutól.

Amióta a brazil nép megválasztotta újdonsült elnökét – a jobboldali Jair Bolsonarót – a hazai és nemzetközi liberális propagandisták egyfolytában azzal vannak elfoglalva, hogy rásüssék a szélsőjobboldali, náci, fasiszta és/ vagy szélsőséges bélyeget.

Természetesen a valósághoz ezeknek az hazugságoknak vajmi kevés közük van. Ezt a legjobban talán az támasztja alá, hogy

Benjámín Netanjahu izraeli miniszterelnök nemcsak gratulált Bolsonaro győzelméhez, hanem meg is hívta magához, Jeruzsálembe.

Mindezt egy Instagram-posztban ejtette meg, melyben többek között kifejtette, biztos benne, hogy ez egy remek barátság kezdete lesz nemcsak a két ország vezetője között, hanem mindkét nemzet állampolgárai között is. 

Emlékezetes, a magyar miniszterelnökről, Orbán Viktorról és a kormányról is megpróbálták a balliberális média munkatársai elhitetni a világgal, hogy antiszemita felhanggal bírálják Soros György felforgató, itthoni tevékenységét. Ám abban az esetben is kiállt a zsidó állam kormányfője, és nem győzte hangsúlyozni, hogy soha ilyen jó viszonyt még nem ápolt egymással a két ország. Egyúttal hangsúlyozta, hiba összemosni Soros György tevékenységének a kritizálását az antiszemitizmussal.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére