Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ájuldozó kommentek érkeznek Orbán Viktor berlini előadására

888.hu

2022.10.12. 15:50

Úgy tűnik, ritkán hallanak ilyen józan elemzéseket a helyzetről...

 

Amint arról a 888.hu is beszámolt, Orbán Viktor miniszterelnök kedden Berlinben egy pódiumbeszélgetésen vett részt, amelyet a Cicero című politikai magazin főszerkesztőjével és a Berliner Zeitung című lap kiadóvállalatának tulajdonosával folytatott.

A kormányfő többek között arról beszélt, hogy Brüsszel szankciós politikája „negligálja az európai érdekeket” és „tönkre teszi” a német és a magyar gazdaságot, Moszkvát viszont hozzásegíti ahhoz, hogy fél év alatt megkeressen annyi pénzt az energiahordozók értékesítésével, mint korábban egy év alatt. Hozzátette:

nem magát az eszközt, a szankciós politikát kifogásolja, hanem a megvalósítást.

Mint mondta, szankciót csak „intelligensen” szabad kivetni, és csak az erősebb fél helyzetéből.

Szólt arról is, hogy az ukrajnai konfliktus kapcsán elsősorban a magyar érdekeket nézi, márpedig az ország az ukrajnai háború közvetlen hatósugarában él, emiatt erős fenyegetettségérzése is van. Elmondta,

Magyarország a béketáborhoz tartozik, „az azonnali tűzszünet és az azonnali béketárgyalások híve vagyok”.

 

 

A Cicero magazin YouTube-csatornájára feltöltött előadást gyakorlatilag tátott szájjal nézik a németek és a kommentekben hangot is adnak egyetértésüknek.

 

Nézzük őket:

„Szóval, ha lehet reálpolitikai remekműről beszélni, akkor Orbán Viktornak ez az érvelése a háborúról remekmű, függetlenül attól, hogy a moderátorok vagy az újságírók nem szívesen hallják Trump nevét. Az viszont abszurd, hogy Németországban ezt a háborút az USA szerepe nélkül vizsgálják és értékelik, és téves, sehová sem vezető utakra vezetnek.”

„Nagyszerű interjú, és nagyon érdekes válaszok Orbántól. Szerintem sok mindenben igaza van.”

 

„A legjobbat akarja az országának.”

 

„Le a kalappal, ez az ember kiáll a népe és a hazája mellett. Egy ilyen politikus jót tenne Németországnak.”

„Fontos lenne, hogy ezt a beszélgetést az amerikai közönség számára is elérhetővé tegyük. Az amerikai mainstream sajtó tévesen értelmezi ezt a beszélgetést.”

„Köszönöm az interjú közzétételét. A közszolgálati rádióban nem hallani ilyen dolgokat szűretlenül. Ugyanakkor meglep, hogy Orbán véleménye mennyire tükrözi az enyém és sok ismerősöm véleményét.”

 

„Az ember a hazáját és a népét képviseli. Kormányunk csak önmagát képviseli, a választóit nem. Tisztelem őt.”

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Az irániak foci helyett a rasszizmusról és a Perzsa-öbölbeli katonai jelenlétről kérdezték az amerikai kapitányt

Az irániak foci helyett a rasszizmusról és a Perzsa-öbölbeli katonai jelenlétről kérdezték az amerikai kapitányt

A fagyi visszanyalt, az iráni újságírók eltérítették a katari sajtótájékoztató normális menetét a futballról. Gregg Berhaltert, az amerikaiak szövetségi kapitányát és Tyler Adamst, a Leeds középpályását mindenről csak éppen a fociról, a keddi Irán-Egyesült Államok mérkőzésről nem kérdezték. A futball helyett a rasszizmus, az amerikaiak Perzsa-öbölbeli katonai jelenléte és Irán nevének helyes kiejtése szerepelt terítéken.

A 888 megmondja a tutit: Portugália – Uruguay

A 888 megmondja a tutit: Portugália – Uruguay

Ahogy mondani szokták: az élet a legnagyobb rendező. Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, hogy nem nyáron, hőségben, sörsátrak árnyékában, hanem ősszel/télen forralt bort szürcsölve kell végig izgulnunk egy labdarúgó-világbajnokságot? De azzal, hogy Katar nyerte a 2022-es vb rendezési jogát, ezt is megtapasztalhatjuk. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt minden nap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai meccs: Portugália – Uruguay.

Itt az újabb leleplező videó a dollárbaloldal hazugságairól

Itt az újabb leleplező videó a dollárbaloldal hazugságairól

Deák Dániel közzétette azt a videót, amelyről azt ígérte, hogy újabb hazugságokról rántja le a leplet a baloldal hazugságaival kapcsolatban – írja az Origo.hu.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére