Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Agyonlõtték a strasbourgi terroristát

Nagy Gábor

2018.12.13. 21:40

Agyonlõtték csütörtökön este a strasbourgi karácsonyi vásár közelében két nappal korábban merényletet elkövetõ Chérif Chekattot - jelentették a hírügynökségek helyi rendõrségi forrásokra hivatkozva.

Agyonlőtték csütörtökön este a strasbourgi karácsonyi vásár közelében két nappal korábban merényletet elkövető Chérif Chekattot – jelentették a hírügynökségek  helyi rendőrségi forrásokra hivatkozva.

Nagyszabású rendőri művelet volt csütörtök délután Strasbourgnak az óvárostól délkeletre fekvő Neudorf negyedében, ahol a karácsonyi vásár közelében két nappal ezelőtt merényletet elkövető Chérif Chekatt nyomát elvesztették. Az akkori akció sikertelen volt. Este azonban újabb akciót hajtottak végre a francia hatóságok, és úgy tűnik, sikeresen likvidálták a terroristát. A merénylőt a Lazeret utca 74. szám alatti házban lőtték agyon, ahová a rendőrség nagy erőkkel vonult fel – közölték nevük elhallgatását kérő rendőri vezetők.

A 29 éves, bevándorló hátterű férfi, Chériff Chekatt kedd este kezdett lövöldözni az elzászi nagyvárosban, három embert megölt és 13 másikat megsebesített, ötnek közülük az állapota súlyos. A lövöldözés után Chérif Chekatt taxival utazott Neudorf negyedbe. Tűzpárbajba keveredett a rendőrökkel, akik elveszítették a nyomát. A férfi többszörösen büntetett előéletű volt. Nemcsak Franciaországban, Németországban is.

Christophe Castaner francia belügyminiszter bejelentette, hogy pénteken ismét megnyitják a keddi merényletet követően bezárt karácsonyi vásárt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére