Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Agydaganata van a korábbi amerikai elnökjelöltnek

Bokor Gábor

2017.07.20. 06:58

Helyi idõ szerint szerda késõ este jelentették be, hogy John McCain arizonai republikánus szenátornál, korábbi elnökjelöltnél agresszív agydaganatot állapítottak meg.
WASHINGTON, 6:58

Helyi idő szerint szerda késő este jelentették be, hogy John McCain arizonai republikánus szenátornál, korábbi elnökjelöltnél agresszív agydaganatot állapítottak meg.

John McCain szenátort a múlt pénteken műtötték meg, vérrögöt távolítottak el a koponyájából. Bár akkor úgy nyilatkoztak, hogy az állapota kielégítő, az amerikai televíziókban megszólaltatott orvosszakértők már a hétvégén jelezték: komolyabb baj húzódhat meg a háttérben tekintettel arra, hogy az arizonai politikust korábban már többször operálták bőrrákkal.

A mostani műtétet végrehajtó Mayo klinika orvoscsoportja szerda este bejelentette, hogy glioblastomát, a rosszindulatú agydaganatok egyik agresszív formáját diagnosztizálták, a vérrög is emiatt alakult ki. A korábbi elnökjelölt irodája közleményben jelezte, hogy a 80 éves politikus hangulata jó, és Arizonában, a családja körében lábadozva bizakodik, hogy a várható kezelések hatásosak lesznek – írja az MTI.

Donald Trump mielőbbi gyógyulást kívánt a republikánus politikusnak. Az amerikai elnök azt mondta, hogy John McCain szenátor mindig is nagy harcos volt.

Gyógyulj meg hamar!"

– fogalmazott közleményében az amerikai elnök.

Barack Obama korábbi amerikai elnök, aki 2008-ban győzte le a McCaint amerikai hősnek nevezte a szenátort és azt írta róla, hogy ő a legremekebb harcos, akivel találkozott.

A rákbetegség nem tudja, mire vállalkozott, küldd el a pokolba, John!"

– áll Obama közleményében.

A beteg politikus azt üzeni, hogy minél előbb igyekszik vissza a szenátusba"

– fogalmazott Lindsey Graham dél-karolinai szenátor, aki McCain egyik legjobb barátja.

A vietnami háborúban McCain repülőgépét lelőtték és őt 1967 októberétől 1973 márciusáig vietnami fogságban tartották, megkínozták és magánzárkában különítették el. Visszautasította, hogy előbb bocsássák szabadon őt, mint a többi amerikai katonát. Ekkortól tartják őt az amerikai nemzet hősének.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére