Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Afroamerikai vert meg egy Trumpot támogató iskoláslányt

Sümeghi Lóránt

2016.11.11. 18:58

Öklével többször fejbe ütötte, majd a földre vitte áldozatát az a tizenéves afroamerikai lány, aki az iskolaudvaron megtudta, hogy a fehér bõrû iskolástársa Trumpot támogatta.
WOODSIDE, 18:58

Öklével többször fejbe ütötte, majd a földre vitte áldozatát az a tizenéves afroamerikai lány, aki az iskolaudvaron megtudta, hogy a fehér bőrű iskolástársa Trumpot támogatta.

Ahogyan arról a 888.hu több ízben is beszámolt már: országszerte elburjánzottak a Trump-ellenes, erőszakos bűncselekmények az Egyesült Államokban, miután Hillary Clinton a demokraták elnökjelöltje vereséget szenvedett a keddi elnökválasztáson. Csakhogy a demokraták erőszakkal vegyített csalódottsága egyáltalán nem korlátozódott le az utcai megmozdulások színterére, hanem sajnálatos módon az iskolákban is egyre több ilyen esetről számolnak be a helyi médiumok.

Legutóbb az ABC7 számolt be arról, hogy egy fehér bőrű, Trumpot támogató iskoláslányt olyan brutálisan megvert egy afroamerikai - feltehetően demokrata-párti lány - , hogy az áldozat szülei addig nem nem engedik vissza lányukat, amíg meg nem bizonyosodnak arról, hogy biztonságban fogja tudni folytatni a tanulmányait.

Az esetet egy másik iskolatárs videóra is vette, amely kulcsfontosságú bizonyítékként szolgált az incidens kivizsgálásában. Ahogyan az később kiderült: a fehér bőrű lány Instagramon osztotta meg a szavazást követő napon, hogy Trumpot támogatja, melynek tényét már a Clinton-párti osztálytársak meglehetősen nehezen toleráltak. Ennek okán kerekedett fel az afroamerikai lány, aki több ízben is kérdőre vonta áldozatát, hogy tényleg Trumpot támogatja-e, és hogy valóban utálja-e a mexikóiakat. 

A fehér bőrű lány hiába próbálta megértetni támadójával, hogy nem utálja a mexikóiakat, és, hogy valójában az sem jelenthet gondot, ha ő éppen Trumpot kedveli. Azonban válasz helyett már csak pofonokat, hajtépést és hasba rúgást kapott. Az eset kapcsán az iskola azt a hivatalos közleményt adta, hogy megtették a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy az incidens ne történhessen meg újra.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére