Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Afgán származású a Melbourne-ben szándékosan tömegbe hajtó férfi

Pörge Béla

2017.12.21. 14:18

Szándékosan a járókelõk közé hajtott egy gyalogátkelõn egy autós csütörtökön Melbourne-ben az esti csúcsforgalom idején, indoka egyelõre nem ismert - közölte Russel Barrett, az ausztráliai Victoria szövetségi állam rendõrségének parancsnoka.
MELBOURNE, 14:18

Szándékosan a járókelők közé hajtott egy gyalogátkelőn egy autós csütörtökön Melbourne-ben az esti csúcsforgalom idején, indoka egyelőre nem ismert - közölte Russel Barrett, az ausztráliai Victoria szövetségi állam rendőrségének parancsnoka.

Shane Patton, Victoria állam megbízott rendőrfőnöke szerint a 32 éves férfi ismert volt a rendőrség előtt drog- és mentálhigiénés problémái miatt. Daniel Andrews, Victoria állam miniszterelnöke "gonosz, szándékos, gyáva tettnek" minősítette a gázolást — írja az MTI.

A rendőrség szerint a gázolásban tizenkilencen sérültek meg. Korábbi értesülések szerint a gázolás után tizenhárom – más források szerint tizennégy – sérültet szállítottak kórházba, többek állapota súlyos.

Az elkövető afgán származású ausztrál állampolgár volt"

— közölte később sajtótájékoztatóján a rendőrség, majd hozzátették:

egyelőre nincs bizonyíték vagy olyan értesülés, amely szerint az incidenst kapcsolatba lehetne hozni a terrorizmussal, de a rendőrség feltételezése szerint a férfi szándékosan követte el a tettét. Közölték, hogy a terrorelhárítást továbbra is bevonják a nyomozásba, hogy biztosan ki lehessen zárni egy terrorcselekmény lehetőségét.

A gázolón kívül egy másik férfit is őrizetbe vett a rendőrség. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére