Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„Abortuszkereső” weboldalt támogat Joe Biden

888.hu

2022.06.30. 21:00

A portálon főként gyermekeknek adnak tanácsokat.

 

Az Amerikai Egészségügyi és Emberi Szolgálatok Minisztériumának oldalán található meg azaz oldal – az AbortionFinder.org – amit még a Fehér Ház is népszerűsít.

 

A weboldal arra szolgál, hogy tájékoztassa a 15 éves, vagy annál fiatalabb gyermekeket arról, hogy a szülői felügyeleti jogot előíró törvények szerint a szülőket és a gyámot be kell vonni az abortuszról szóló döntésbe.

 

Ha el akarod kerülni a szülő vagy gyám bevonását, vedd fel a kapcsolatot az How Judicial Bypass Helpline segélyvonallal, ahol tájékoztatást kaphatsz arról, hogyan tudod megkerülni a bíróságot.”

– tanácsolja a weboldal.

 

A weboldalt nemrég az abortusz támogatói állították össze, annak érdekében, hogy leegyszerűsítsék az abortuszhoz jutás folyamatát.

 

Azért hoztuk létre az Abortuszkeresőt, mert saját bőrünkön tapasztaltuk, hogy mennyire bonyolult és nyomasztó annak kitalálása, hogy hol és hogyan lehet abortuszhoz jutni.”

– írták a szervezők a honlapjukon. „Azt akarjuk, hogy ez könnyebb legyen.”

 

 

A weboldal egyebek mellett tanácsokat ad arról is, hogyan készülhetünk fel az abortuszra, mit vigyünk magunkkal, mire számítsunk, és a fizikális felépülésben is segítséget nyújt.

 

Kerüljön minden olyan anyagot az abortusz napján, amely megváltoztathatja a mentális állapotát, mint például az alkohol, a kannabisz vagy más drogok.”

– tanácsolja a weboldal.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére