Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A volt brit miniszterelnök saját hazáját próbálja elgáncsolni

Forisek Ádám

2018.04.07. 20:38

A munkáspárti Tony Blair a Brexit-népszavazáson kinyilvánított népakaratot megkerülve szeretné elérni azt, ha Németország az Európai Unióban tartaná Nagy-Britanniát.
LONDON, 20:38

A munkáspárti Tony Blair a Brexit-népszavazáson kinyilvánított népakaratot megkerülve szeretné elérni azt, ha Németország az Európai Unióban tartaná Nagy-Britanniát.

A baloldali Tony Blair fáradhatatlanul a Brexit ellen munkálkodik, ehhez azonban a Daily Mail beszámolója szerint nem a brit népet próbálja meggyőzni, hanem a németországi politikai elit segítségét kívánja igénybe venni.

Mindannyiunk érdeke, hogy az akadályok nélküli kereskedelem fennmaradjon a kontinensen, ahogy az is, hogy összetartsuk a liberális demokráciákat – különösen a mostani időszakban, amikor az autoriter rendszerek felemelkedőben vannak”

– indokolta Tony Blair.

A volt miniszterelnök úgy véli, ha Németországnak és Franciaországnak sikerül megreformálnia az Európai Uniót, az esetleg visszacsábíthatja Nagy-Britanniát.

Ezek a reformok Tony Blair szerint az Európán belül tapintható „nyugtalanságra” reagálnának. Azt nem említette nyilatkozatában, hogy ehhez a nyugtalansághoz nagyban hozzájárult ő is, amikor kormánya 1997-ben gyakorlatilag mindenki előtt megnyitotta a határokat, és eltörölte a hamis házassági kérelmek kiszűrésére szolgáló szabályt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére