Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A USPS csalja el a választást Bidennek

B. E.

2020.11.06. 14:30

Amerika postaszolgálata komoly bajban lehet, ugyanis több dolgozója is a levélszavazatok visszadátumozásáról, tehát választási csalásról számolt be. Egy michigani postai dolgozó például egy telefonos interjúban azt nyilatkozta, hogy felsőbb utasításra kellett korábbi dátumot pecsételniük a levélszavazatokra, hogy azokat is bele lehessen számítani az eredményekbe.

 

A Project Veritas riportere, a politikai aktivista James O’Keefe interjút készített a traverse-i városi posta egyik dolgozójával, aki arról számolt be, hogy november 4-én reggel azt az utasítást kapta, hogy gyűjtsön össze minden levélszavazatot, amit csak tud a postaládákból és gyűjtőegységekből, és azokat válogassa szét kézzel, hogy utólag rájuk lehessen pecsételni az előző napi dátumot.

A választás napja, november 3-a, este 8 óra:

  • a fellebbviteli bíróság döntése alapján az eddig beérkezett szavazatok számítanak, a többi már nem érvényes.

A választás másnapja, november 4-e, reggeli munkakezdés:

  • egy postai dolgozó azt kapja napi feladatként, hogy válogassa szét a már érvénytelen levélszavazatokat, hogy azokat előző nap beérkezettként jelölhessék meg, és elsőbbségi küldéssel továbbítsák a szavazatszámláló központokba.
Tehát a michigani törvényt azért szegi meg a saját postahivatala, hogy az elkésett szavazatokat is be lehessen számítani.

Az összegyűjtött szavazatokat elsőbbségi zsákokba tették, itt videón is meg lehet nézni:

Az informátor azt mondta, azért jelentkezett a hírrel, mert gyanúsnak találta az egészet. Valami nem volt rendben. „Üvölt róla a korrupció” – mondta.


Fun fact: ilyen és ehhez hasonló esetek véletlenül pont olyan államokban fordultak elő, ahol a levélszavazatokkal vette át a vezetést Biden.


Egy másik fiókban dolgozó kollégájától azt hallotta, hogy magát a postamestert is látta levélszavazatokat válogatni. A postamester úgy válogatta a levélszavazatokat, mint ahogy a postások a hétköznapi leveleket az elosztóközpontban.

Bár az informátor fél a megtorlástól, amiért beszélt, a többi postai dolgozónak azt üzente, hogy ők is jelentsék, ha ilyet látnak, mert „ha ezt sem teszik meg, hol marad a becsület?!”

Közvetlen felettese, név szerint Jonathan Clarke, a barlow-i fiók vezetője utasította erre, akit O’Keefe később fel is hívott, de

amint hallotta, hogy választási csalással kapcsolatban szeretne neki kérdéseket feltenni, nemes egyszerűséggel letette a telefont.

Egy a pennsylvaniai Erie-ben dolgozó postás arról számolt be, november 5-én hallotta feletteseit arról vitázni, hogy egy levélszavazatot véletlenül november 4-ére dátumoztak vissza, nem 3-ára, és az valószínűleg Pittsburghből jött. Azt mondta: „Ezt nem kellett volna hallanom. Erről nem lenne szabad tudnom!”

BREAKING: Another One! Erie, Pa. USPS Insider Exposes 'Nov. 3' Postmark Voter Fraud Scheme: 'All These Ballots That Were Coming In--Today, Tomorrow, Yesterday-Are All Supposed To Be Postmarked the Third'

Erie, Pa. USPS Insider: „We have to separate out the ballots and give them directly to the supervisors. They're postmarking and they're at the office and taking them directly to the ballot box.” Erie, Pa. USPS Insider: „I don't think--I wasn't supposed to hear that...I don't even think he realized I was still there; you know...Backdating.”

Az erie-i informátor beszámolója alapján

még november 6-án is visszadátumozzák a levélszavazatokat, három nappal a szavazás lezárta után.

A helyi postamester, ellentétben a michiganivel, legalább reagált a riporter kijelentésére, miszerint a november 4-ei és 5-ei szavazatokat visszadátumoztatja a munkavállalóival: „Ez nem igaz. Nem beszélek a magadfajta riporterekkel!” – mondta. Amikor O’Keene közölte, hogy ezt több forrás is megerősítette, ő is letette a telefont.

O’Keene olyan esetről is beszámolt, amikor egy rejtett kamerás riporternek felajánlotta egy postás, hogy szerez neki olyan szavazólapokat, amelyeket rosszul címeztek meg, és bedobja a postaládájába.

Majd hozzátette, hogy „ha ott lesznek, akkor nem én tettem oda őket, oké? (...) Megnézem, mit tehetek.”

Az első két felvételen az informátorok hangját a saját védelmük érdekében eltorzították, így azonban nem lehet bizonyítani, hogy valóban postai dolgozók voltak. Ezt többen is támadták, viszont a választás menetéről korábban napvilágot látott információk alapján bőven van okunk feltételezni, hogy valós forrásokról van szó.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Agrárminiszter: történelmi léptékű agrártámogatást biztosít a kormány 2027-ig

Agrárminiszter: történelmi léptékű agrártámogatást biztosít a kormány 2027-ig

A magyar kormány 2010 óta azt vallja, hogy a vidék megerősödése számos előnyt, lehetőséget hordoz; az elmúlt évek gazdasági növekedése pedig lehetővé tette, hogy a kormány 2027-ig 4265 milliárd forintos támogatást, az előző ciklus összegének háromszorosát fordítsa az agrárium támogatására – mondta az agrárminiszter a mandiner.hu-n csütörtökön megjelent interjúban.

A cseh parlament február 14-ig meghosszabbította a szükségállapotot

Csehországban február 14-éig meghosszabbította a szükségállapotot csütörtökön a cseh parlament alsóháza, a képviselőház.

7:59| Biden hiába várta az érdeklődőket beiktatási ceremóniáján; Karácsony nem tudja a választ

7:59| Biden hiába várta az érdeklődőket beiktatási ceremóniáján; Karácsony nem tudja a választ

Gyurcsányt nem bírják, Karácsony csak a fejét fogja, Biden beiktatásának közvetítése pedig annyi dislike-ot kapott, hogy levette a listáról a YouTube – ez történt ma.

Ezek a témák határozzák meg idén az Európai Uniót

Az Alapjogokért Központ sajtótájékoztatót tartott, melyen Kovács Attila, a Központ európai uniós kutatás műhelyének projektvezetője és Kurucz Orsolya az EU kutatási műhely projektvezető-helyettese a 2021-ben az Európai Unió előtt álló kihívásokat értékelte.

Orbán Viktor megkezdte a maratoni EiT tárgyalást

Orbán Viktor megkezdte a maratoni EiT tárgyalást

A tárgyalás előtt a V4-ekkel egyeztetett a miniszterelnök.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére