Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A törökök lecsuktak 51 ISIS-tagot

Bokor Gábor

2018.05.25. 16:20

Az Anadolu török állami hírügynökség pénteken jelentette be, hogy a rendõrség egy isztambuli razzia során az Iszlám Állam 51 feltételezett tagját vette õrizetbe.
ANKARA, 16:20

Az Anadolu török állami hírügynökség pénteken jelentette be, hogy a rendőrség egy isztambuli razzia során az Iszlám Állam 51 feltételezett tagját vette őrizetbe.

Az előállítottak mindegyike külföldi állampolgár. A hatóságok városszerte összesen 16 címen hajtottak végre rajtaütéseket, főként a nagyváros külső kerületeiben"

– áll a jelentésben.

Rendőrségi források szerint a gyanúsítottak illegális úton az Iszlám Állam területére készültek utazni, ahol már korábban is többször megfordultak. 2015-ben és 2016-ban az Iszlám Állam dzsihadistái számos, sok halálos áldozatot követelő fegyveres támadást és robbantást hajtottak végre Törökországban.

A legutóbbi merényletet 2016 szilveszterének éjjelén követte el az egyik dzishadista, aki egy zsúfolt isztambuli mulatóban 39 embert lőtt agyon.

A török hatóságok 2011 és 2018 között több mint négyezer dzsihadistát tartóztattak le, akiknek közel a fele nem török állampolgár volt"

– közölte korábban Bekir Bozdag török kormányszóvivő.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére