Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A szexuális erõszak új színtere: az uniszex öltözõ!

Csordás Bettina

2018.09.06. 10:03

Tovább gyûrûzik a genderõrület. A rendõrségi kimutatások szerint az uniszex öltözõk váltak a szexuális bûncselekmények legújabb terepévé.

A brit Daily Mail szerint az Egyesült Királyságban a tavaly bejelentett, szabadidős központokhoz köthető 134 atrocitás 90 százaléka uniszex öltözőben történt.

A Sunday Times közzétette, hogy Londonban 2017 és 2018 között 120 panasz érkezett az uniszex öltözőkben elkövetett zaklatásokról, szemben a nemek szerint elkülönített öltözőkkel, ahol mindössze 14 esetről számoltak be.

A statisztikák azt mutatják, hogy a koedukált öltözőkabinok valódi veszélyt jelentenek, különösen a fiatal lányok és a nők számára.

A sok panasz között találhatunk olyat, hogy például egy férfi titokban filmezte a lányokat öltözés közben. Akadt, aki két 14 éves lányt vett fel a válaszfalak közé rejtett mobiltelefonjával.

A probléma a börtönökben sem ismeretlen. Többen magukat transzgendernek vallva kerülnek be női börtönökbe, a nők ezáltal pedig a szexuális zaklatások prédájává válnak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére