Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A svéd rendõrt támogatják az állami píszível szemben

888.hu

2017.02.10. 17:58

Óriási támogatottságra lelt Peter Springare örebroi nyomozó szókimondó beszámolója, mely a mindent tabusító svéd viszonyokhoz képest óriási elõrelépésnek számít.
STOCKHOLM, 17:58

Óriási támogatottságra lelt Peter Springare örebroi nyomozó szókimondó beszámolója, mely a mindent tabusító svéd viszonyokhoz képest óriási előrelépésnek számít.

Peter Springare Facebook-profilján közölt tudósítása kiverte a biztosítékot. A meggondolatlan bevándorláspolitika által okozott, szinte anarchiához hasonlítható viszonyok óriási port kavartak a svéd közéletben. Nyíltan és őszintén vallott arról, hány esetet követnek el migránsok, és milyen bűncselekmények történnek országában.

A rendőrnyomozó ellen rassz alapon elkövetett agitálásért végeznek fegyelmi eljárást, de a vizsgálat végéig maradhat munkahelyén.

Az Express beszámolója szerint számos hivatalnok próbálta meg kétségbe vonni Springare beszámolójának hitelét. Közéjük tartozik például Kjell Stefan Löfven, Svédország miniszterelnöke.

Nem tudom hogy milyen a helyzet Örebroban, de nehezen hihető, hogy a rendőri nyomozások 100%-át migránsok által elkövetett bűncselekmények teszik ki. Ez szerintem nem igaz.”

– nyilatkozta.

Ezzel szemben a Springare támogatására nyílt Facebook-csoport (Stand up for Peter Springare) több mint 162 000 taggal bővült mindössze egyetlen hétvége alatt, a csoport pedig sokak számára az egyetlen platform arra, hogy őszintén kifejthessék véleményüket az állam polkorrekt véleményterrorjáról.

A rendőrnyomozó álláspontját osztja Frederik Sword is, aki egy Ljungby nevű városka rendőrségén dolgozik mint főnyomozó.

Ez az igazság. Felülreprezentáltak az első- és másodgenerációs bevándorlók a bűnügyi statisztikákban.”

– mondta SML-nek adott interjújában. Bár elmondása szerint a semlegességre kell törekedni ilyen kérdések megvitatásakor, ugyanakkor nem cáfolta meg mindazt, amit Springare leírt.

Peternek joga volt leírnia mindazt a Facebookra, amit leírt. Én magam nem tettem volna meg ezt a lépést, ugyanakkor nekem mint főnyomozónak, teljesen megegyezők a tapasztalataim. Az a kép, amit Springare lefest, teljesen reális.”

– mondta Sword.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére