Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A svéd patrióta párt véget vetne az illegális bevándorlásnak és felpörgetné a kitoloncolásokat

Tóth Dalma

2018.03.07. 21:30

Az Alternatíva Svédországnak a szeptember 9-i választásokon is indulni fog.
STOCKHOLM, 21:30

Az Alternatíva Svédországnak a szeptember 9-i választásokon is indulni fog.

Gustav Kasselstrand korábban a demokraták ifjúsági szervezetének a vezetője volt, de elege lett és helyette inkább megalapította Svédország első nyíltan migrációellenes pártját.

A formáció a szeptember 9-én esedékes választásokon is indulni fog.

Kasselstrand kifejtette, hogy azoknak a migránsoknak, akik bűncselekményt követtek el, akik kijátszották a rendszert, és akik nem járultak hozzá a svéd társadalomhoz – azoknak nincs helye Svédországban.

Kiemelte, hogy ezeket az embereket nem integrálni kell, hanem vissza kell küldeni oda, ahonnan jöttek, ezért fel kell pörgetni a kitoloncolásokat.

Természetesen a Soros Györgyhöz közeli hálózat támadásba lendült. Jonathan Leman, az Expo baloldali szervezet kutatója – amelyet mellékesen Soros György finanszíroz – már ráragasztotta a radikális jelzőt a pártra, amiért véget akarnak vetni az illegális migrációnak.

A svéd demokraták sajtótitkára, Henrik Vinge már az Északi Ellenállás Mozgalomhoz hasonlította Kasselstrand pártját.

Az Északi Ellenállás Mozgalom nyíltan antiszemita, neonáci nézeteket terjeszt. Svédország azonban annyira píszí, hogy a szervezet törvényesen működhet, mivel az országban nem illegális ilyen mozgalmat alapítani és tagjának lenni.

Henrik Vinge kiemelte, örülnek, hogy megszabadultak Kasselstrandtól, mert a demokratáknak nincs szüksége rasszista megnyilvánulásokra.

Svédország nemcsak a migránsok fellegvára lett, hanem a nemi erőszaké is. A svéd bűnügyi statisztikai hivatal (BRA) sokkoló adatai szerint minden nyolcadik nőt megerőszakolnak az északi államban.

Mindennek ellenére Nils Muiznieks, az Európa Tanács emberi jogi biztosa Svédország hozzáállását tartja mérvadónak a migránsok kapcsán. Szerinte "Svédország kellően nagylelkű volt a bevándorlókhoz és a menedékkérőkhöz", és róla kellene Magyarországnak is példát vennie. A terrortámadásoktól és nemi erőszakolásoktól megtépázott Svédországgal láthatóan semmi baja nincs, de Magyarországot támadja a Stop Soros törvénycsomag miatt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére