Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A svéd bíróság felmentette a muszlim nõverõt, mert a barátnõ "hibázott"

Bokor Gábor

2018.03.08. 20:58

Megúszta a muszlim férfi, aki megverte a feleségét, csak mert õ az iszlámban hisz.
SOLNA, 20:58

Megúszta a muszlim férfi, aki megverte a feleségét, csak mert ő az iszlámban hisz.

Hatalmas felháborodást váltott ki Svédországban, hogy a solnai bíróság elképesztő indokokkal magyarázta egy családon belüli verekedés ügyében hozott ítéletét. Az ügy háttere, hogy egy muszlim férfi megverte a barátnőjét, aki emiatt feljelentette. Az eset egészen a bíróságig jutott, ahol a muszlim bántalmazónak adtak igazat, mégpedig amiatt, mert ő "jó családból származott".

Svéd feministák: nyissuk ki a határokat és ne engedjük elmenni a terroristáinkat

Félő, hogy még nem érkeztek el a mélypontra és ennél csak durvább lépéseket fognak megtenni a feministák.

A bírói testület indoklásában részletezte, hogy a muszlim nők között nem ritkák az olyan esetek, hogy rosszul állapítják meg, hogy bántalmazták őket. Kifejtették, hogy a nő azért is hibás, mert a rendőrséghez fordult, ahelyett, hogy megpróbálták volna megoldani a problémát a muszlim közösségen belül, akár a saría törvények alapján.

Az egyik bíró az az Ebtisam Aldebe volt, aki néhány éve amiatt került a címlapokra, mert kardoskodni kezdett azért, hogy Svédországban a muszlimokra saját, speciális jogszabályok vonatkozzanak. Az ügy akkor olyan nagy vihart kavart, hogy Aldebe lemondásra kényszerült.

A statisztikák rámutattak, hogy a svéd lakosság drasztikus átalakuláson megy keresztül. A legfrissebb kutatások szerint a lakosság egyharmada muszlim lesz 2050-re, ami miatt akár át is alakíthatják a jogrendet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Nyílt levélben fordult Karácsonyhoz a kárpátaljai újságíró

Nyílt levélben fordult Karácsonyhoz a kárpátaljai újságíró

A cikkben változtatás nélkül közöljük Varga Ádám, a Pesti Srácok újságírójának nyílt levelét.

Lengyel nagykövet: megállapodás született az EU-ban az orosz olaj árplafonjáról

Az Európai Unió tagországai előzetesen megállapodtak a tengeren szállított orosz olaj hordónkénti árplafonjáról, amely 60 dollár lesz – erről tájékoztatta az újságírókat Andrzej Sados, Lengyelország Európai Unió mellé rendelt állandó képviseletének vezetője pénteken.

Halálra röhögték magukat Alan Shearerék a németek búcsúján

Halálra röhögték magukat Alan Shearerék a németek búcsúján

Egy temetőben is vidámabb a hangulat, mint a tegnap este a német válogatott öltözőjében volt A Nationalelf 4-2-re verte Costa Ricát, ám ez kevés volt, 2018 után újra a csoportkörben búcsúzott a világbajnokságtól. A Bild kínos részletességgel számolt be a német búcsúról. A brüsszeli marokkóiak pedig újra tüzesen ünnepelték, hogy a számukra otthont biztosító Belgium csapata kiesett. 

„A jövőbe vetett reményt is szimbolizálja az energetikai infrastruktúra összekötése”

„A jövőbe vetett reményt is szimbolizálja az energetikai infrastruktúra összekötése”

Az energetikai infrastruktúra összekötése Magyarország és Szlovénia között szimbolizálja a két nép jövőbe vetett reményét is – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a szlovéniai Cirkovcében a Cirkocve-Pince villamosenergia-távvezeték átadóünnepségén.

A 888 megmondja a tutit: Szerbia – Svájc

A 888 megmondja a tutit: Szerbia – Svájc

Ahogy mondani szokták: az élet a legnagyobb rendező. Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, hogy nem nyáron, hőségben, sörsátrak árnyékában, hanem ősszel/télen forralt bort szürcsölve kell végig izgulnunk egy labdarúgó-világbajnokságot? De azzal, hogy Katar nyerte a 2022-es vb rendezési jogát, ezt is megtapasztalhatjuk. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt minden nap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai meccs: Szerbia – Svájc.

Afrikában kötnek ki az Ukrajnába küldött fegyverek

A nigériai elnök egy konferencián aggodalmának adott hangot azzal kapcsolatban, hogy a líbiai háborúhoz hasonló módon az ukrajnai háborúból is kezdenek a fegyverek beszűrődni a Száhel-övezet térségébe, ami állítása szerint veszélyezteti a kollektív békét és a biztonságot a régióban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére