Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A svéd bíróság felmentette a muszlim nõverõt, mert a barátnõ "hibázott"

Bokor Gábor

2018.03.08. 20:58

Megúszta a muszlim férfi, aki megverte a feleségét, csak mert õ az iszlámban hisz.
SOLNA, 20:58

Megúszta a muszlim férfi, aki megverte a feleségét, csak mert ő az iszlámban hisz.

Hatalmas felháborodást váltott ki Svédországban, hogy a solnai bíróság elképesztő indokokkal magyarázta egy családon belüli verekedés ügyében hozott ítéletét. Az ügy háttere, hogy egy muszlim férfi megverte a barátnőjét, aki emiatt feljelentette. Az eset egészen a bíróságig jutott, ahol a muszlim bántalmazónak adtak igazat, mégpedig amiatt, mert ő "jó családból származott".

Svéd feministák: nyissuk ki a határokat és ne engedjük elmenni a terroristáinkat

Félő, hogy még nem érkeztek el a mélypontra és ennél csak durvább lépéseket fognak megtenni a feministák.

A bírói testület indoklásában részletezte, hogy a muszlim nők között nem ritkák az olyan esetek, hogy rosszul állapítják meg, hogy bántalmazták őket. Kifejtették, hogy a nő azért is hibás, mert a rendőrséghez fordult, ahelyett, hogy megpróbálták volna megoldani a problémát a muszlim közösségen belül, akár a saría törvények alapján.

Az egyik bíró az az Ebtisam Aldebe volt, aki néhány éve amiatt került a címlapokra, mert kardoskodni kezdett azért, hogy Svédországban a muszlimokra saját, speciális jogszabályok vonatkozzanak. Az ügy akkor olyan nagy vihart kavart, hogy Aldebe lemondásra kényszerült.

A statisztikák rámutattak, hogy a svéd lakosság drasztikus átalakuláson megy keresztül. A legfrissebb kutatások szerint a lakosság egyharmada muszlim lesz 2050-re, ami miatt akár át is alakíthatják a jogrendet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Lecsökkentenék Schröder juttatásait, csak mert nem határolódott el Putyintól

Lecsökkentenék Schröder juttatásait, csak mert nem határolódott el Putyintól

Gerhard Schröder juttatásainak csökkentésére készülnek a német kormánypártok, mert a volt kancellár az Ukrajna elleni háború kezdete óta még mindig nem határolódott el Vlagyimir Putyin orosz elnöktől, és nem vált meg a Rosznyeft orosz energiaipari cégben betöltött tisztségétől – írta szerdán a Bild című német nap.

Biden katonákat küld Szomáliába

A Biden-kormány hétfőn bejelentette, hogy újraindítja a „tartós” amerikai csapat jelenlétet Szomáliában, az al-Kaida szervezethez tartozó al-Shabaab fenyegetésére hivatkozva, amellyel visszafordítja Trump-kormányzat célját arra vonatkozóan, hogy kivonják a térségből a katonaságot.

Orbán Viktor és Tucker Carlson is részt vesz a CPAC Hungary-n

Orbán Viktor és Tucker Carlson is részt vesz a CPAC Hungary-n

Hazánkba látogat a CPAC-kongresszus, ahol Orbán Viktoron kívül Kövér László, Varga Judit és Tucker Carlson is megjelenik majd. Mutatjuk, kik a legfontosabb felszólalók a kétnapos konzervatív dzsemborin.

Orbán Viktor: Ez az évtized a veszélyek, a bizonytalanság és a háborúk korszaka lesz

Európa, a nyugati ember, benne és vele Magyarország, mi, magyar emberek a veszélyek korába léptünk – írta a miniszterelnök a Facebookon.

Derűs négy évet garantál nekünk a parlamenti ellenzék

Ha nem lőnének a szomszédunkban, és nem régen látott kihívásokkal kellene farkasszemet nézni, nyugodtan kijelenthetnénk, hogy derűs parlamenti órák várnak ránk a következő négy évben. Az ellenzéki nevettetők kicsiny, ámde harsány csapatához most csatlakozott egy tréfás kedvű újonc, Jámbor András.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére