Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A svájci rabok 80 százaléka külföldi

Bokor Gábor

2019.02.08. 21:00

Durván megnõtt a külföldi elítéltek száma a svájci fegyintézetekben.

A svájci statisztikai hivatal elképesztő adatokat hozott nyilvánosságra: megállapították, hogy az ország büntetés-végrehajtási intézményeiben a rabok alig ötöde svájci csak, a többi fegyenc külföldi gyökerekkel rendelkezik. Az elmúlt harminc évben a számuk pedig egyre csak nőtt. 

Míg 1988-ban százezer lakosból 72 volt börtönben, addig ez a szám 2017-re már 82-re emelkedett a Radio Télévision Suisse által nyilvánosságra hozott jelentés szerint. Az elmúlt harminc évben a börtöntöltelékek száma 4621-ről 6907-re nőtt, ami ötvenszázalékos emelkedésnek számít. 

A kutatás a fogvatartottak származására is kitért, harminc éve a fogvatartottak

  • 31 százaléka volt tősgyökeres svájci, 
  • 28 százalékuk Svájcban élő külföldi állampolgár, 
  • 41 százalékuk pedig teljesen külföldi gyökerekkel rendelkező személy volt.

Megállapították, hogy leginkább azoknak az aránya nőtt meg az elmúlt tíz évben, akik külföldről érkeztek az országba. Ezeket az adatokat alig egy hónappal azután hozták nyilvánosságra, hogy Svájc 2017-ben összesen 1000 elítélt migránst utasított ki, közülük 348 főt valamely balkáni országba, 250-et pedig Afrikába. 

Nem egyedi eset

Más nyugat-európai országokban is komoly gondot okoz a külföldi gyökerekkel rendelkezők körében előforduló kimagasló bűnesetek száma. A multikulti Berlinben például a regisztrált bűncselekmények csaknem felét külföldi gyökerű emberek követik el. Érdekesség, hogy Németországban a heroinkereskedelem miatt gyanúsított személyek 85 százaléka bevándorló. 

A berlini rendőrség attól fél, hogy az arab migránsbandák háborút indítanak

A hatóságok attól félnek, hogy az egymással versengő bűnszövetkezetek közti véres összetűzések egyre gyakoribbakká válnak.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére