Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A spanyol kormány emlékbélyeggel ünnepli a Kommunista Párt százéves fennállását

888.hu

2022.11.12. 15:40

A bélyeget, amelyen a kalapács és sarló ábrázolása látható, az állam által ellenőrzött Correos november 14-én bocsátja forgalomba, 135 000 példányban, 0,75 eurós postai értékkel.

 

A szocialista spanyol vezető, Pedro Sánchez lépése sok állampolgárt feldühített, a kommunizmus áldozatai pedig megdöbbentek a kormányzati döntésen.

 

 

 

Mások megjegyezték, hogy Spanyolország kommunista pártja a szovjet rezsimmel ápolt baráti kapcsolatokkal rendelkezik, részt vett a spanyol polgárháború alatti háborús bűnökben, és a kubai, kínai, venezuelai és nicaraguai modern kommunista diktatúrák támogatását élvezi.

 

 

 

Spanyolország jelenlegi kormánya a Sánchez vezette Szocialista Munkáspárt és a szélsőbaloldali Podemos párt koalíciója.

Korábban hatalmas botrányt kavart az is, hogy a spanyol üzleti világ elitjét, valamint sportolókat és hírességeket is hamis oltási bizonyítványok vásárlásán kapták rajta, hogy a vakcinák beadása nélkül is hozzáférhessenek a társadalmi szabadsághoz.

Az ország jelenleg migránsválsággal küzd, és a baloldali kormányt rendszeresen azzal vádolják, hogy „tárva nyitva hagyja a határokat”.

A bevándorlók által elkövetett bűncselekmények – például a nemi erőszak – megugrására vonatkozó nyugtalanító kimutatások után a spanyol konzervatív populista párt, a VOX új népszavazást sürget a bevándorlásról.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére